Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia zīmola īpašnieks atdzīvina Xpress-on preču zīmi

    Jaunākie raksti

    Izlaidis vairākus mobilos telefonus, jaunais Nokia zīmola īpašnieks HMD Global, turpina dzīvē atgriezt leģendāro somu tehnoloģiju zīmolu. Un jāsaka, ka tas sanāk tīri labi, jo ne kuram katram no nekurienes izlīdušam telefonu ražotājam pirmie kucēni sanāk tik pieņemamā kvalitātē un cenā.

    HMD ir atjaunojis Nokia Xpress-on preču zīmi, kas pirms vairākiem gadu simtiem (joks, protams) tikusi izmantota, lai apzīmētu maināmos telefonu vāciņus. Mūsdienu jaunieši varbūt to vairs nespēj iedomāties, bet mēs, vecie pūpēži, savulaik saviem telefoniem varējām mainīt vāciņus un apgaismojuma krāsiņas. Ah, nostaļģija!

    Reklāma

    Ko HMD varētu iesākt ar Xpress-on preču zīmi? Tas ir labs jautājums, jo diez vai mūsdienās ir prāta darbs telefonus veidot nejēdzīgi biezus tikai tāpēc, lai tiem varētu nomainīt vāciņus. Savā pieteikumā HMD raksta šādi:

    Accessories for communications apparatus, namely microphones, speakers, coloured covers, housings, cases, antennas, batteries, battery chargers, excluding accessories for paging apparatus; parts and fittings for all the aforesaid goods; all included in class 9.

    Tātad, mēs varam gaidīt kaut kādus Xpress-on aksesuārus. Šī preču zīme ir piereģistrēta līdz 2028. gada janvāra beigām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Henrijs
    01.02.2018 17:17

    Skatos no Nokia 6

    x
    06.02.2018 13:37
    Reply to  Henrijs

    no nokia 6 var skatīties webu? )
    pastāsti, kā uzvedas, kas kaitina un vispār, vai nav sajūtas ka vajadzēja ņemt citu, moto g5 vai mtldz.?

    Reklāma