Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā atvēries jauns intensīvu programmēšanas apmācību centrs – Riga Coding School

    Jaunākie raksti

    2017. gada jūnijā Rīgā  darbību uzsāka programmēšanas apmācību centrs Riga Coding School. Tas ir programmēšanas apmācību centrs ikvienam, kas vēlas mainīt savu nodarbošanos un iemācīties programmēt. Centrs laipni gaida uz apmācībām cilvēkus ar dažādu izglītību, interesēm, nodarbošanos un galvenais – dažādu programmēšanas zināšanu līmeni. Riga Coding School piedāvā apmācību progammas, kas paredzētas gan tiem, kas vēlas uzlabot savas zināšanas programmēšanā, gan arī cilvēkiem bez jebkādām priekšzināšanām. Pie mums programmēt var iemācīties katrs, kas to vēlas.

    Riga Coding School jau vairāk nekā 2 gadus veiksmīgi darbojas Lietuvā, apmācības nodrošinot 3 apmācību centros Viļņā, Klaipēdā un Kauņā. Nodrošinot izcilu klientu apkalpošanas līmeni un individuālu attieksmi pret katru studējošo, apmācību centrs ir kļuvis par Nr. 1 programmēšanas apmācību uzņēmumu Lietuvas tirgū, kuru ir absolvējuši vairāk kā 700 studenti. Visa šo gadu laikā uzkrātā pieredze, zināšanas un labā prakse tiek izmantotas un ieviestas arī Latvijā, atverot Rīgā pirmo Riga Coding School programmēšanas apmācību centru. Mācību centrā tiek uzturēta neformāla pieeja gan apmācību procesam, gan attiecībās ar studentiem, jo mēs vēlamies centrā uzturēt draudzīgu apmācību atmosfēru un ticam, ka šāda pieeja uzlabo studentu motivāciju mācīties un atvieglo apmācību vielas apgūšanu.

    Reklāma

    Kādas ir Riga Coding School stiprās puses?

    Riga Coding School apmācību programmas ir ļoti intensīvas. Tajās koncentrētā un efektīvā veidā tiek iegūtas zināšanas īsā laika periodā. Ar speciāli izstrādātu mācību programmu palīdzību (populārākās programmēšanas valodas tirgū) mēs piedāvājam absolventiem praksi vai nodarbinātību pie Riga Coding School sadarbības  partneriem. Mums ir iespēja palīdzēt absolventiem uzsākt karjeru IT nozarē, būtiski ietaupot apmācību laiku augstskolās.

    Kāpēc izvēlēties tieši  Riga Coding School, ja tirgū tiek piedāvātas dažādas programmēšanas apmācību iespējas?

    Riga Coding School ir vienīgais mācību centrs tirgū, kura apmācības ir fokusētas uz pārkvalificēšanos un cilvēku apmācībām bez priekšzināšanām programmēšanā.  Pieteicējiem bez priekšzināšanām centra speciālisti pirms apmācībām sniedz konsultācijas par to, kuru no programmēšanas valodām vislabāk izvēlēties. Absolventiem, savukārt, tiek nodrošināti semināri, kuros to dalībniekiem ir iespēja veidot, un rediģēt CV atbilstoši esošajām IT tirgus prasībām. Tāpat centra absolventiem tiek piedāvāta  iespēja BEZ MAKSAS atkārtot apmācības gada laikā, sākot no apmācību uzsākšanas. Tās ir lieliskas iespējas izmantot zināšanas, ko sniedz centra pasniedzēji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma