Web Analytics
More
    Reklāma

    Jo ātrāka tava lapa, jo augstāk to parādīs Google meklēšana

    Jaunākie raksti

    Google tikko izziņojusi būtiskas izmaiņas, kas skar mājaslapu parādīšanas algoritmu Google meklēšanas dzinī. No 2018. gada jūlija Google ņems vērā arī lapu ielādes ātrumus, bet tas būs spēkā tikai izmantojot mobilās ierīces. Meklējumiem no galddatora lapu ielādes tempi pagaidām netiks ņemti vērā.

    Lapas ielādes ātrums nebūs vienīgais un arī ne galvenais parametrs Google meklēšanas dzinī. Protams, būs meklējumi, kuros lēnās lapas tiks parādītas virs ātrajām. Tiek uzsvērts, ka cietīs tikai pašas lēnākās mājaslapas, lai to uzturētāji padomātu par optimizācijas iespējām. Vienlaikus mobilās lapas saturam nevajadzētu būtiski atšķirties no tīmekļa lapas pilnās versijas.

    ReklāmaAdvertisement

    Par mājaslapu mobilo versiju ātrām ielādēm Google domā jau kopš 2016. gada sākuma, kad tā uzsāka izcelt lapas, kas izmanto AMP jeb Accelerated Mobile Page tehnoloģiju. Diemžēl šobrīd Google nekādus papildu rīkus lapu izstrādātājiem nepiedāvās. Lapu uzturētāji var izmantot jau esošos Chrome User Experience Report, Lighthouse, PageSpeed Insights un Chrome UX Report.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    18.01.2018 11:17

    vēlams izslēgt no rezultātiem arī lapas, kurās video/audio sāk atskaņoties automātiski pie atvēršanas.

    Stingra Mēbel
    18.01.2018 15:26

    E-veselība točna nebūs. Latvija lv vēl varētu atrast :)

    F
    23.01.2018 09:22

    Viņa ir bīstama – sadauzīsi telefonu un viss, dzīve beigusies un glābt neko vairs nevar, vismaz ceļojumā dodoties vajag viņu nah atslēgt

    digitalk
    23.01.2018 09:31
    Reply to  F

    ^^^ lasīt pie raksta par 2FA :))

    Reklāma