Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook sola šogad sakārtot Messenger

    Jaunākie raksti

    Facebook izziņojis šī gada prioritātes, kuru skaitā ir arī Messenger lietotnes sakārtošana. Facebook vēlas vienkāršot Messenger lietotnes darbību, jo kopš Messenger iznākšanas serviss aplipināts ar neskaitāmām iespējām, kuras reti tiek izmantotas.

    Pat Facebook uzskata, ka Messenger ir pārsātināts ar dažādām papildiespējām, un tas ir rādītājs, ka kaut kas tiešām nav labi ar Messenger.

    Reklāma

    Facebook sāks ar saziņas vizuālajiem noformējumiem – tiks izmainīti kustīgie GIF attēli, reāla laika video un citas pieprasītākās iespējas. Tāpat Facebook vēlas, lai Messenger lietotāji vairāk izmantotu grupu čata iespējas.

    Facebook Messenger nākas konkurēt ar vēl vienu Facebook pārziņā esošu lietotni – WhatsApp. WhatsApp nodrošina visu augstāk minēto bez milzīgiem enerģijas tēriņiem un viedtālruņa bremzēšanas. Facebook veidotajām lietotnēm tas ne vienmēr izdodas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    17.01.2018 10:16

    Ja jau viņiem pieder abas, kāpēc nemēģināt švakāko versiju aizstāt ar veiksmīgāko?

    17.01.2018 11:11

    Es arī šito nesaprotu, kāpēc turēt abus. Pa lielam abi pilda vienu funkciju.

    Kristaps Skutelis
    17.01.2018 11:14
    Reply to  Rudolfs Caune

    Tāpēc, ka tie ir divi dažādi servisi ar dažādu lietotāju auditoriju. Tad jau varētu teikt, ka arī Instagram un Messenger Lite jālikvidē un viss jāsaliek vienā megaMessenger :)

    Lapsinieks
    17.01.2018 11:19
    Reply to  Rudolfs Caune

    es FB mesendžeri izmantoju pārsvarā dažādās grupās, mārketpleisā. wacaps, tomēr, piesaistīts pie telefona nummura – drusku cita specifika. vēl, nav pārāk ērti slēgties publiskās vietnēs pie wacapa weba versijas.

    datacore
    17.01.2018 13:01

    Jau vairākus mēnešus lietoju Messenger Lite un esmu brīvs no popkorna paaudzei paredzētās liekās drazas. Varbūt prasītos tikai GIF atspoguļošanas spēju pievienot.

    oga
    17.01.2018 20:23

    Es kādreiz lietoju WhatsApp.
    Nu jau labu laiku esmu pārgājis uz FB Messenger.
    Kāpēc?
    1. var lietot kad telefons ir offline, whatsapp webisko nevar;
    2. var sazvanīt cilvēkus, kuri ir reģistrējušies FB, bet kuriem tu neizni telefona numuru, savukārt vajag sazvanīt – reāla fīča :D
    3. jā – un manā skartījumā – parastie sakari vispār sen jau kā ir miruši. Ja piem. LTC vēl uztaisītu bridgi no datiem uz parastajiem telefoniem, kuru var izmantot ja esi LTC klients, tad vispār būtu uuber …

    Krotow
    17.01.2018 21:13

    – Facebook uzskata, ka Messenger ir pārsātināts ar dažādām papildiespējām…

    Aleluja! Varēja taču uzreiz taisīt tikai čata aplikāciju ar FB kontaktiem tā bloatmurga vietā, kas Messenger bija sākumā.

    MTD
    19.01.2018 03:39

    FB daudz ko vajag sakārtot. Kaut vai to ka bez atļaujas nevajag lietotājam uzspiest tādu valodu kā FB vēlas. Pavisam nesen pēc kāda atjauninājuma no ENG viss nostājās latviski. Neprasot. Ok, lai nu tā būtu, bet tad vismaz iztulkojot visas izvēlnes, nevis kaut kādā randomā: kaut kur latviski kaut kur angliski. R

    Reklāma