Web Analytics
More
    Reklāma

    Apaļus 10 gadus svin Apple MacBook Air

    Jaunākie raksti

    Pirms 10 gadiem Stīvs Džobss triumfējoši turēja rokās tam laikam gandrīz neticami plāno Apple MacBook Air. MacBook Air tika izziņots gadu pēc iPhone, tādējādi tiešām padarot Apple par inovatīvu uzņēmumu.

    Šo gadu laikā MacBook Air dizains nav uzskatāms par izmainītu – tas vēl arvien ir 10 gadus vecais izskats. Klāt nākušas niecīgas izmaiņas – otrās paaudzes Magsafe un citu pieslēgvietu paaudžu nomaiņa.

    MacBook Air nonāca pārdošanā 2008. gada februārī. MacBook Air kļuva par karognesēju klēpjdatoru cīņā pret optisko disku iekārtu izvietošanu datoros. Kādu laiku vēl bija iegādājami ārējie DVD rakstītāji Apple USB SuperDrive, bet tie bija gana dārgi, lai pircēji izvēlētos optiskos diskus izslēgt no savas ikdienas. Tiesa mūsdienās viena kārtīga USB Type-C video pāreja maksā tik pat, cik pirms 10 gadiem Apple ārējais DVD rakstītājs.

    Šobrīd MacBook Air vairs nav Apple populārākais dators. Tā vietu aizņēmis atjaunotais MacBook Pro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    16.01.2018 12:19

    Hah video pāreju ja pēc gada visi jaunie monitori būs ar usb-c?

    Krotow
    16.01.2018 13:14
    Reply to  KKTK

    Teorētiski jā. Praksē redzēs kā būs ar barošanas bloku un kabeļu nodrošinajumu. Vēl jo vairāk ja publika sāks spraudelēt alibabās u.tml. sapirktos tipa “USB-C” nestandarta nekabeļus, kas salaidīs uz īso datoru, monitoru un nosmirdēs paši.

    Reklāma