Web Analytics
More
    Reklāma

    Mana pēdējā diena CES 2018 tehnoloģiju izstādē (video)

    Jaunākie raksti

    Saspringtā un tehnoloģiju produktiem pārbagātā CES 2018 nedēļa nu ir cauri un esmu sagatavojis pēdējo šī pasākuma dienasgrāmatas video. Šoreiz stāsts par to, kāds man ir līdzi tehniskais aprīkojums, ko es redzēju vēlreiz izskrienot pa izstādes paviljoniem un nejaušo saskriešanos ar ASV viceprezidentu. Bet nu ir laiks pakot mantas mājupceļam!

    Nepiemirsti apskatīt arī pārējos CES 2018 video dienasgrāmatas video! Protams, priecāšos par laikiem, šēriem un komentāriem gan pie video, gan šepat Kursorā. Paldies!

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    12.01.2018 10:44

    NU KO, bija OK. Noskatījos visas dienasgrāmatas.
    NU KO, nākošreiz gribētos vairāk redzēt pašus dzelžus, gadžetus darbībā. Savādāk tik tāds bildīšu apskats ar retiem izņēmumiem, neņem ļaunā ;)

    Kristaps Skutelis
    14.01.2018 14:18
    Reply to  Bils

    Tādās izstādēs produkti darbībā ir tikai retos gadījumos un tos, kas nav darbībā, likt pie lietas parasti nav ne iespējas, ne laika. Izstādes tāpēc jau arī ir izstādes, lai jaunumus apskatītos un tad pēc pusgada produkti nonāk mūsu rokās normālam testam un varam izdarbināt pēc sirds patikas. Bet domu sapratu, raudzīsim kaut ko darīt lietas labā.

    Bils Klintons
    12.01.2018 12:45

    Jā, foršs ieskats. Atzīšos mazliet arī pietrūka kāda forša gadžeta tuvāks apskats. Bet saprotu, redzēt gribējās visu un laika daudz nebija. Paldies par video!

    Kristaps Skutelis
    14.01.2018 14:19
    Reply to  Bils Klintons

    Paldies, bet tad ir baigi labi jāzina, kas ir tas “foršais” gadžets. Man tas ir viens, tev kas pavisam cits. Mana doma bija izskriet cauri daudziem un dažādiem produktiem (lai maksimāli aptvertu izstādi) un tad jau pēc jūsu atsauksmēm komentāros tālāk konkrētus produktus medīt uz testiem.

    Kristaps
    12.01.2018 17:32

    Bija labi, tā tikai turpini!

    kengurs
    14.01.2018 23:20

    noskatījos visus.
    sākumā likās, ka ko tik gari varēs tur stāstīt, bet sapratu, ka tika ļoti viss saīsināts, jo to apjomu nevar pat dažās stundās iekļaut. pieļauju, lai visu parādītu, kā pienākas, vajadzētu dažas dienas garu viedo.
    montāža, priekša amatiera, kā pats saki, likās ļoti apmierinoša. bet gribējās, lai tomēr vairāk iekļauj savus tekstus.
    brāļu kaimiņu iesaistīšana, likās super. (te uzreiz jāmin, ka igauņi kolēģi savu interneta vietu nesauc par blogu, Kristapam ar vairs nevajadzētu)
    rekomendēju noskūt kazbārdiņu, vai vismaz to iecentrēt, jo man visu laiku cirtās acīs šī asimetrija

    kopumā par aprakstu varu teikt tikai to, ka patika, un labprāt skatītos šāda pat formāta apskatus par notikumiem vēl. paprovē arī kādu gadžetu apskatīt caur video, varbūt arī tie patiks.

    p.s. ja nevēlies lai Tevi uzskata par ābolfanu, tad nevajag tik izteikti uzsvērt , ka Šoreiz lieto android telefonu un windows datoru..

    Kristaps Skutelis
    14.01.2018 23:42
    Reply to  kengurs

    Paldies, ka noskatījies manus video un paldies, ka veltīji laiku komentāra sagatavošanai. Pāris centi no manas puses:

    x) Šajā izstādē sevi un savus produktus parāda ap 4000 uzņēmumu, tāpēc, jā, ir visai pagrūti vienam cilvēkam apskriet visus un saprast kas no tās ņirboņas ir jēgpilns. Ar katru gadu gan sanāk labāk piešauties tieši pie sakarīgo produktu un pasākumu atfiltrēšanas. Būs vēl labāk.
    x) Piekrītu, ka vajag vairāk savus tekstus. Tam gan arī vajag laiku, lai iepazītos ar aprunājamo produktu. Bet šī ir nianse pie kuras patiešām ir vērts piestrādāt.
    x) Es cenšos tusēt ar igauņiem un lietuviešiem, kopā mēs varam paveikt vairāk. Kursors bija ir un būs blogs.
    x) LOL. Rīt pat noskūšu :D
    x) Vai nav tā, ka apskatiem atkal vajag baisi augstu kvalitāti? Šoreiz varēja izbraukt uz draņķīgāku kvalitāti, jo praktiski live, bet apskatot gadžetus, visi taču sagaidīs nezkādu 4K saturu no speciāli sagatavotas studijas.
    x) Es reāli ikdienā lietoju praktiski visu nozīmīgo platformu ierīces un tā daru, lai šādus video pēc tam varētu gudri izteikties par savu pieredzi. Neplānoju to mainīt :)

    kengurs
    14.01.2018 23:58

    cik esmu skatījies, tad iekš LV nav nemaz tādu video apskatu kā tādu, tātad kāda jēga no lielās kvalitātes uzreiz. jāsāk pamazām. var jau teikt, ka visur apkārt filmē superprofesionāli, bet valsts valodas saturs būs primārāks

    teikšu kā ir, Tev šis ir blogs, man ziņu lapa, un pie tā arī paliekam, jo nav ko ķert kašķi, kamēr visiem viss apmierina ( tā tomēr ir tikai mājaslapas definīcija)

    un noskujies gan, kļūsi dažus gadus vecāks, bet atbilstošāks savam vecumam

    Kristaps Skutelis
    15.01.2018 00:00
    Reply to  kengurs

    Savulaik dažus gadžetu videoapskatus bija sataisījis Elvijs no CTRL.lv https://www.youtube.com/user/ctrllv

    kengurs
    15.01.2018 00:04

    un kamēr esam super aktīvi, tad atkal kļuvis aktuāls jautājums, par komentāru skaitu iekš mobilās versijas… (darbā kompis nav tik ērts kā mobilais), jo pēc pēdējā apdeita viss pazuda :(

    Kristaps Skutelis
    15.01.2018 00:07
    Reply to  kengurs

    Jā, to es zinu, bet vēl neesmu atpakaļ sataisījis. Zinu, ka vajag.

    kengurs
    15.01.2018 00:18

    galvenais nepadoties, jo šī lapa mums daudziem ir interesanta…

    kengurs
    15.01.2018 00:08

    un ja nu tomēr definējam blogu, tad, man tas saistās ar viena cilvēka apskatiem, , nezinu, kurš ir Elvijs, uzticos Krizdabzam jau daudzus gadus un pie tā arī palikšu

    Kristaps Skutelis
    15.01.2018 00:19
    Reply to  kengurs

    Ja svarīgs ir cilvēks, tad zini, ka tepat kaut kur Kursora ēnā es esmu un ik dienu rūpējos, lai šī būda turpinātu rūkt :)

    Reklāma