Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony prezentē šļakatu drošas troksni slāpējošās bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Sony laiž klajā trīs jaunas bezvadu sporta austiņas aktīvam stilīgas mūzikas cienītājam, kurš vienmēr ir ceļā. Šīs augstās kvalitātes funkcionālās sporta austiņas ir vienlīdz labas gan augstas intensitātes kardio treniņā, gan jogas sesijā, gan arī ikdienas dzīvē.

    Atrodoties ceļā ir svarīgi, ka austiņām pavisam nav vadu – tas nozīmē, ka netraucēti varat nodarboties ar pilnīgi jebkādām sportiskām aktivitātēm, un vadi netraucēs.

    Reklāma

    WF-SP700N ir bezvadu austiņas, kuras pirmās pasaulē ietver divas funkcijas, bez kurām treniņa laikā nav iespējams iztikt: digitālu troksni slāpējošu tehnoloģiju, kas izslēdz apkārt notiekošo haosu, lai jūs spētu koncentrēties treniņam, kā arī šļakatu drošu dizainu.

    Audio režīmu izvēle

    Sony troksni slāpējošā tehnoloģija ļauj koncentrēties un nodoties savam treniņam sporta zāles trokšņainajā vidē, kurā runā cilvēki un skan trenažieri, tā ka varat uz skrejceliņa izbaudīt savu iecienīto mūziku. No otras puses, ja sportojat ārpus telpām, varat ieslēgt Ambient Sound režīmu, lai dzirdētu apkārtesošās skaņas. Tikmēr sporta zālē šis Ambient Sound režīms kļūs par jūsu labāko sportošanas biedru, ļaujot dzirdēt ar treniņu saistītās skaņas. Šīs austiņas atbalsta arī slaveno Sony EXTRA BASS™ skanējumu, kas, apvienojumā ar skaņu slāpēšanu, mūzikai pievienos dziļāku, izteiktāku basu un palīdzēs uzlabot savu sniegumu. Sony | Headphones Connect aplikācija jums ļaus izveidot un pielāgot ekvalaizera iestatījumus.

    Šļakatu izturīgas, portatīvas un ar labi piegulošu dizainu

    IPX4 kategorija nozīmē to, ka WF-SP700N austiņas ir šļakatu izturīgas, tātad varat par tām neuztraukties, ja sanāk svīst vai nokļūt lietū – tas austiņām nekaitēs.

    Izstrādātas ar izliektu atbalstu, tās būs piekļāvušās ausīm, neatkarīgi no izvēlētajām aktivitātēm. Tās pieejamas četrās krāsās (rozā, dzeltenā, melnā un baltā), lai papildinātu jūsu sporta tērpu, kā arī, lai pieskaņotos aktīvās atpūtas un cita stila apģērbam ārpus sporta zāles.

    WF-SP700N pieejamas kompaktā ietvarā, kurā austiņas paredzēts uzlādēt, un tas atverams ar vienu pieskārienu. Austiņas darbojas apmēram trīs stundas ar baterijām, bet, ar divām papildu uzlādēm ietvarā tās var lietot līdz pat deviņām stundām līdz vajadzībai tās uzlādēt.

    Ērta savienojamība

    WF-SP700N austiņām ir NFC™ viena pieskāriena savienojamība ar to ietvaru, un tās ir savienojamas ar Sony | Headphones Connect aplikāciju, kurai tagad pieejama “Quick Sound Settings” funkcija. Tātad jūs acumirklī varat nodrošināt savus iecienītos ekvalaizera un aptverošās skaņu kontroles uzstādījumus vien ar diviem pieskārieniem pogai uz austiņām. WF-SP700N sniedz brīvību kustēties bez sapīšanās vados, kā arī tiks papildinātas ar atjauninājumu Google asistentam.

    Pielāgojamas stila opcijas

    Papildu pavisam bezvadu stilam, Sony piedāvā divus standarta in-ear (austiņas pavisam iekšā ausīs) modeļus, WI-SP600N un WI-SP500, lai papildinātu sporta austiņu, bez kurām nav iespējams dzīvot, klāstu.

    Sony WI-SP600N

    WI-SP600N modelim ir tā pati digitālā trokšņa slāpēšanas un skaņas kvalitātes tehnoloģija, kā WF-SP700N, tāpat arī šļakatu drošā kategorija. Ar šo austiņu pāri varat bez apstājas klausīties mūziku līdz pat 6 stundām. To ausīs ievietojamās kompaktās daļas ir savienotas ar diskrētu vadu, ko nēsāt kakla aizmugurē un tās nostiprina izliekts atbalsts, kas ergonomiski pielāgots auss formai, lai nodrošinātu gan elastību, gan drošu turēšanos.

    Sony WI-SP500

    Visbeidzot, WI-SP500 austiņām ir atvērtā tipa “driver unit” elements, lai atpazīstu apkārtesošās skaņas, IPX4 kategorija, un ērta savienojamība ar jūsu viedtālruni, pateicoties NFC™. Tagad varat trenēties ilgāk, pateicoties WI-SP500 apmēram astoņu stundu ilgajai bateriju izturībai no tikai vienas pilnas uzlādes. Šīs austiņas speciāli ir projektētas ergonomiskas, ar spēju labi turēties, un ar gumijas izcilnīšiem, kas ir vēl viens garants tam, ka tās neizkritīs no ausīm, kamēr sportojat.

    Sony troksni slāpējošās austiņas tagad vēl gudrākas ar Google asistentu

    Sony troksni slāpējošās austiņas tiks papildinātas ar atjauninājumu, kas iespējos Google asistentu. Jums personīgi būs pieejams Google, lai uzdotu jautājumus vai nodotu rīkojumus – vienmēr jūsu rīcībā, lai palīdzētu. Asistents palīdzēs tikt galā ar dažādām lietām, piemēram, noklausīties ienākošās ziņas, veikt zvanus, uzlikt mūziku un daudz ko citu.

    Austiņas, kas tiks aprīkotas ar Google asistentu, ir: WH-1000XM2, WI-1000X, WF-1000X, WF-SP700N, WI-SP600N, WH-CH700N, WH-H900N.

    • WF-SP700N modeļa cena būs aptuveni €200 /£190 un tas būs pieejams no 2018. gada maija.
    • WI-SP600N modeļa cena būs aptuveni €160 /£150 un tas būs pieejams no 2018. gada jūnija.
    • WI-SP500 modeļa cena būs aptuveni €90 /£80 un tas būs pieejams no 2018. gada aprīļa.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    10.01.2018 00:48

    bezvadu troksni slāpējošās austiņas! – kā reizi Folija cepurīšu ordenim :D

    Reklāma