Web Analytics
More
    Reklāma

    Taxify uzsācis pakalpojumu sniegšanu arī Austrālijā

    Jaunākie raksti

    Eiropas straujāk augošā kopbraukšanas pakalpojumu platforma Taxify šodien uzsāka darbību arī Sidnejā, Austrālijā. Platformā šobrīd reģistrēti vairāk kā 4000 vadītāji. Uzņēmums jau tuvākajā laikā plāno uzsākt darbību arī Melburnā.

    Ieskaitot Austrāliju, Taxify šobrīd darbojas jau 21 valstī Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Centrālamerikā. Tuvākajā nākotnē Igaunijā radītā kopbraukšanas platforma plāno attīstīties arī Ziemeļamerikas kontinentā, uzsākot darbību Toronto, Kanādā.

    Reklāma

    Taxify platforma no vadītājiem iekasē komisiju tikai 15% apmērā, kas ir gandrīz uz pusi mazāka kā Uber vai citām kopbraukšanas platformām. Zemāka komisija ļauj Taxify piedāvāt zemākas cenas klientiem un lielākus ienākumus autovadītājiem. Taxify priekšrocība ir arī iespēja vadītājiem pašiem izvēlēties norādīt konkrētu pasažieru uzņemšanas rādiusu, kas nozīmē, ka viņi var sniegt pakalpojumu, nebraucot pārāk tālu no mājām vai sev zināmam rajonam.

    Laimīgi un apmierināti vadītāji garantē arī labāku pakalpojuma kvalitāti klientiem. Taxify prioritāte ir cieņpilna sadarbība ar vadītājiem, ļaujot viņiem nopelnīt vairāk kā citās platformās, kā arī nodrošinot plašas papildu drošības garantijas un funkcijas, kas ļauj viņiem strādāt sev visērtākajā veidā. Taxify piedāvā priekšzīmīgu pieredzi saviem lietotājiem, nodrošinot 24 stundu pilnībā aprīkotu klientu apkalpošanas kanālu. Godīga, caurspīga pakalpojuma nodrošināšana ir bijusi uzņēmuma straujo panākumu atslēga.

    “Sidneja ir liela un dinamiska pilsēta, tāpēc esam priecīgi uzsākt darbību Austrālijā kā pirmajā tirgū šajā reģionā. Esam uzmanīgi ieklausījušies gan autovadītāju, gan pasažieru vēlmēs, un esam pārliecināti, ka vietējo iedzīvotāju vidū ir liels pieprasījums pēc alternatīvas pašlaik esošajiem kopbraukšanas pakalpojumiem. Mūsu uzņēmuma darbība un vērtības ir balstītas uz godīguma un atklātības principiem, tāpēc arī tik daudz autovadītāju ir pieteikušies darboties Taxify tik īsā laika periodā,” uzsver Taxify dibinātājs un vadītājs Markuss Villigs (Markus Villig).”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma