Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC finanšu rādītāji atkal uzrāda pamatīgu kritumu

    Jaunākie raksti

    Kad tālāk vairs nav, kur krist, HTC izziņo kārtējos nožēlojamos finanšu rādītājus. Šoreiz HTC spējis novembrī gūto ieņēmumu apjomu samazināt par veseliem 26%, kad to salīdzina ar iepriekšējā gada šo pašu periodu.

    Mēneša laikā HTC apgrozījums ir aptuveni 188 miljoni dolāru, oktobrī tas bija nedaudz augstāks – 200 miljoni dolāru. Turklāt ASV teritorijā novembris vienmēr bijis labs mēnesis pārdevējiem, jo norit tā dēvētās melnās piektdienas izpārdošanas.

    Reklāma

    HTC nav spējis glābt pat visai augstu novērtētais HTC U11 viedtālruņa modelis un Google Pixel viedtālruņa ražošana.

    Tirgus analītiķi uzskata, ka HTC cieš no vāja zīmola un muļķīgiem viedtālruņu nosaukumiem, kas būtiski tiek mainīti gandrīz katru gadu. Pircējiem patīk iPhone un Galaxy zīmoli, kuriem HTC neko nespēj likt pretī.

    Tiek jau baumots, ka tirgus giganti grasās tuvākajā laikā izteikt HTC piedāvājumu par viedtālruņu divīzijas atpirkšanu. Visticamāk, Google varētu iegādāties HTC, bet par šo vēl ir pāragri spriest.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    11.12.2017 14:09

    nekāds brīnums. ar savām milzīgajā malām viņi ir atpalikuši no tendencēm pa gadiem 3 vismaz.

    Uldis M.
    11.12.2017 14:47

    HTC man vēl šķita vērā ņemams ražotājs kad tam bija ONE sērijas flagmaņi… Tie bija kaut cik unikāli, ar savām fīčām – UltraPixel kamera, BoomSound stereo skaļruņi – kaut kas atšķirīgs no pelēkās masas… pēdējos gados HTC ir noslīcis pelēko un garlaicīgo viedtālruņu jūrā. Un izskatās ka Sony arī iet uz to pašu pusi…
    Redzi, to pircēju jau ir tik cik ir un produktam nav pat jābūt sliktam lai to nepirktu… pietiek ar to ka konkurentam ir kaut kas interesantāks, īpašāks – kaut kas uzrunājošāks…

    Skābene
    12.12.2017 08:28

    Žēļ, agrāk tīri labas mantiņas ražoja! Tur jau sen pēc kadru tīrīšanas prasās, aizsēdējušies uz veciem lauriem!

    Reklāma