Web Analytics
More
    Reklāma

    Google vēlas ar Progressive Web Apps aizstāt Chrome paplašinājumus

    Jaunākie raksti

    Chrome Web Store tika izlaists 2010. gadā, tur atrodami paplašinājumi, lietotnes un Chrome tīmekļa pārlūka vizuālās tēmas. Pirms aptuveni gada Google paziņoja, ka Chrome lietotnes tiks pilnībā izņemtas no Chrome Web Store Windows, Mac un Linux operētājsistēmām. Izņēmums ir Chrome OS, kur Chrome lietotnēm bija jāpaliek neskartām.

    Jaunākā informācija norāda, ka Google aizstās Chrome Web Store izvietotās Chrome lietotnes ar Progressive Web Apps. Vienlaikus no Chrome Web Store pazudīs esošās Chrome pārlūka lietotnes.

    Reklāma

    Chrome Web Store pārvērtības gaidāmas 2018. gada vidū. Tas esot saprātīgs laiks, kas nepieciešams, ka izstrādātāji spētu savas Chrome lietotnes pārveidot par Progressive Web Apps. Tāpat paziņots, ka populārākās Chrome lietotnes nemaz netiks noņemtas no Chrome Web Store, jo pagaidām to iespējas var nebūt pilnībā aizstājamas ar Progressive Web Apps funkcijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Forši
    08.12.2017 12:54

    Vai cik labi ka tieši migrēju atpakaļ uz FF. Mazāk galvassāpes vēlāk atrast visu vajadzīgo

    Krotow
    08.12.2017 13:01

    Nu un tad? Google veidotos plašāk izmantotos Chrome paplašinājumus (Google Docs utt.) viņi paši atjaunos. Personīgi man interesē tikai lai Betaflight un BLHeli konfiguratoru autori šo brīdi nenogulētu.

    Reklāma