Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei: mēs varam uztaisīt labāku Face ID tehnoloģiju par Apple izmantoto

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka Huawei pēdējos pāris gadus nekādi nespēj atturēties no savu produktu salīdzināšanas ar Apple. Tas, kurš redzējis kāda Huawei produkta prezentāciju, apliecinās, ka vienmēr Huawei viedtālruņi un to spējas tiek pretstatītas Apple produkcijai.

    Huawei gadu gaitā sacenties ar Apple Force Touch, kas iznāca kopā ar iPhone 6s sērijas viedtālruņiem. Lieki piebilst, ka īstenu Force Touch Huawei tā arī neizdevās ieviest. Šobrīd Huawei mieru neliek iPhone X un tā lielākais jaunums – sejas atpazīšana.

    Reklāma

    Honor V10 prezentācijā tika izziņota Huawei versija par Apple TrueDepth sejas noteikšanas un biometrisko datu nolasīšanas tehnoloģiju. Huawei izmanto 300 000 punktu, kas ir desmit reizes vairāk par Face ID tehnoloģiju iPhone X modelī. Milzīgais punktu skaits gan nepaliek nesodīts – viedtālrunis sejas kontūras pirmajā reizē mēra aptuveni 10 sekundes, līdz tiek iegūts sejas 3D modelis.

    Pēc tam sejas atpazīšana aizņem aptuveni 400 milisekundes, kas aptuveni atbilst pirkstu nospiedumu nolasītāja darbības ātrumam. Huawei uzsver, ka sejas atpazīšanas tehnoloģija ir tik droša, ka to varēs izmantot maksājumu apstiprināšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    01.12.2017 10:35

    Coming on 2020 or later…

    x
    01.12.2017 10:39
    Reply to  Prusljix

    …assuming you are holding it right.

    Reklāma