Web Analytics
More
    Reklāma

    Google meklē iespējas izlaist YouTube Edition Android viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Google meklē iespējas izlaist visai unikālu viedtālruni, kas pamatā paredzēts video apskatei un video izvietošanai YouTube. Esot pat veiktas aptaujas, lai noskaidrotu YouTube Edition Android viedtālruņa iespējas tirgū.

    No aptaujām izlobītā informācija norāda, ka YouTube Edition Android viedtālrunis varētu iegūt vairākas nebijušas iespējas. Viena no tām nodēvēta par YouTwist – lietotājam nāksies tikai novietot viedtālruni horizontālā skatā, lai tas piedāvātu jaunākos un augstāk novērtētos YouTube izvietotos videoklipus. Iespējams, viedtālrunis saņems speciāli YouTube atvēršanai paredzētu pogu.

    Reklāma

    Tāpat YouTube Edition Android viedtālrunis varētu tikt pie YouCapture lietotnes, kas ir kameras lietotne ar iespēju straumēt video uz YouTube vai arī uzņemto video uzreiz ielādēt YouTube. Live Lockscreen koncepts norāda uz YouTube izmantošanu arī bloķētam viedtālrunim.

    Baumas norāda arī uz YouTube viedtālruņa iespējamo tehnisko specifikāciju – aptuveni 6.0 collu ekrāns ar 1080p izšķirtspēju, 4 GB RAM un 3700 mAh akumulators. Neiztikt bez 12 un 5 megapikseļu divām galvenajām kamerām. Viedtālruņu cenas varētu būt starp 360 un 400 dolāriem, to nosaukumi norādītu uz ražotāju, piemēram, “YouTube Edition by LG” vai “YouTube Edition by Samsung”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    29.11.2017 14:34

    iPods adgriežas? :D

    Kristaps Lācis
    29.11.2017 15:50
    Reply to  KKTK

    yPods..

    29.11.2017 17:11

    Pornhub jau kā nākamie berzē rokas :)

    Krotow
    29.11.2017 21:26

    Kad YouTube aizliegs ievietot telefonos vertikāli filmētus video? Tas būtu daudz noderīgāk un audzinošāk par topa pe.eņu video novietošanu saraksta augšpusē, telefonu speciāli iešķiebjot.

    Reklāma