Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasaulē vadošais akcelerators 500 Startups aicina uz atlasi arī pirmssēklas stadijas startup uzņēmumus

    Jaunākie raksti

    Paplašinot Digital Freedom Festival mērogu, arī šogad pasaules vadošais akcelerators 500 Startups no ASV aicina pirmssēklas (pre-seed) stadijas startup uzņēmumus pieteikties konkursam (startup pitch). Uzvarētājs saņems iespēju iegūt zināšanas, netiešo finansējumu un atbalsta rīkus vairāk kā 100 000 ASV dolāru vērtībā. Pieteikšanās termiņš – 10. novembris.

    Digital Freedom Festival līdzdibinātāja Dagnija Lejiņa: “Rīga ir vienīgā vieta Eiropā, kur pasaulē vadošais akcelerators 500 Startups no ASV organizē startup pitch konkursu jeb atlasi jaunuzņēmumiem. Tā ir “zelta biļete” mūsu reģiona uzņēmumiem un iespēja iegūt ne tikai finansējumu vairāk nekā 100 000 dolāru apjomā, bet arī zināšanas un pieredzi San Francisko. Jums nebūs jāmēro garais ceļš uz Silīcija ieleju, lai prezentētu savu ideju, Silīcija ieleja nāk pie jums uz Rīgu, lai varat pieteikt sevi plašākai pasaulei!”

    Reklāma

    Uzņēmumi, kuri izturēs pirmo atlases kārtu, 26. novembrī piedalīsies 500 Startups mentoringa programmā, savukārt labākie 3-5 uzņēmumi 29. novembrī varēs prezentēt savu ideju vietējiem un starptautiskiem investoriem, medijiem un citiem Digital Freedom Festival apmeklētājiem, iegūstot atpazīstamību un jaunus kontaktus. Konkursa uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz fināla atlases kārtu Silīcija ielejā iekļūšanai nākamajā akceleratora “iesaukumā.”

    Dalība 500 Startups konkursā dos iespēju pilnveidot savu ideju un prezentēšanas spējas, iegūt produkta novērtējumu no industrijas pārstāvjiem un ekspertiem, piekļūt pasaules mēroga kontaktiem un investoriem.

    Plašāka informācija un pieteikuma anketa ir pieejama šeit.

    Atgādinām, ka pagājušajā gadā 500 Startups konkursā uzvarēja uzņēmums no Latvijas Funderful un uzņēmums no Somijas SkenarioLabs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oga
    05.11.2017 23:59

    WTF – pirmssēklas …

    x
    06.11.2017 08:40
    Reply to  oga

    startp citu, trāpīgs nosaukums – pirms sēklas ir mēģinājumi atrast savu nišu un iespraukties biznesā, tiek veiktas aktīvas darbības, iesaistītie ir entuziasma pilni.

    Reklāma