Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pārtrauks bezmaksas Windows 10 atjauninājumus palīgtehnoloģiju izmantotājiem

    Jaunākie raksti

    Ja lietotājs izmanto palīgtehnoloģijas, pastāv iespēja jaunināt Windows 7, 8 vai 8.1 uz Windows 10 operētājsistēmu bez maksas. Microsoft joprojām pilnveido Windows 10 pieredzi cilvēkiem, kuri izmanto šīs tehnoloģijas. Šī ir šobrīd pēdējā iespēja iegūt Windows 10 operētājsistēmu bez maksas.

    Microsoft nav pārlieku konkrēts aprakstot, kādas tieši palīgtehnoloģijas cilvēkam ir jāizmanto, lai kvalificētos Windows 10 atjaunināšanai bez maksas, tāpēc šī nelielā krāpniecība ir pēdējā laikā ļoti populāra. Microsoft atbalstīto “palīgtehnoloģiju” sarakstā bija pat tādas iespējas kā Cortana izmantošana, dažādu pogu kombināciju izmantošana un Windows iebūvētā palielināmā stikla lietotne.

    Reklāma

    Windows 10 atjaunināšana bez maksas citos veidos vairs nav pieejama kopš 29. jūlija. Tiek ziņots, ka Microsoft paturēs aktīvu Windows 10 atjaunināšanu palīgtehnoloģiju lietotājiem tikai līdz šī gada beigām. Pasteidzies!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.11.2017 16:32

    Kāda kombinācija?

    Alumīnija cūka
    05.11.2017 10:57

    Ideāli kad vairs nevarēs viņu lejupielādēt jo pats viņu izmantoju un saprotu kad labāk būtu palikt pie Win7 un kautvai nopirkt par 100€ Win10 vai arī vispār nepirkt bet tā palīgtehnoloģiju win10 vai kā viņš tur pie velna sauc, viņš ļoti sačakarē datoru un labāk ir izdzēst visu datoru (ar to brīnum windows) un aiznest uz servisu lai iekačā win7 un viss būs kā pa diedziņu un pluss dators ir iztīrīts no vīrusiem un aiznest uz servisu nemaz ar nebija dārgi (pats tā esmu darījis)

    digitalk
    05.11.2017 21:01

    te nu tu kaut ko fleitē vai nesaproti likumsakarības. nav tāda speciāla palīgtehnoloģiju win10, kas “visu čakarē”.

    Reklāma