Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Eiropā piedāvās video straumēšanu un lietotņu veikalu

    Jaunākie raksti

    Huawei tikko izziņojis, ka jau nākamā gada sākumā pie Eiropas klientiem arī nonāks Huawei AppStore un video straumēšanas serviss. Huawei AppStore jau šobrīd noslēgti līgumi ar 15 lielajiem lietotņu un spēļu izstrādātājiem. Video straumēšanas servisa saturu vismaz sākotnēji nodrošinās divi sadarbības partneri.

    Huawei AppStore un Huawei Video Service lietotnes tiks uzstādītas Huawei un Honor zīmola viedtālruņos jau 2018. gada pirmajos mēnešos. Visticamāk, AppStore un Video Service nonāks arī esošās viedierīces kopā ar operētājsistēmas labojumiem un atjauninājumiem.

    Reklāma

    Huawei AppStore tiks izvietotas lietotnes no vairākiem pazīstamiem sadarbības partneriem: MobiSystem (aptuveni 20 biznesa klientiem paredzētas lietotnes), Skoobe (grāmatu veikals), Goodgame Studios (free-to-play spēles), Imperia Online LTD (spēles), Bigpoint & Yoozoo (spēles), Sygic (navigācija), BTC.com (Bitcoin & Bitcoin Cash digitālie maki) u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    30.10.2017 12:00

    Huawei, faktiski bēdu brālis :) Par viņiem arī tāpat kā par Kaspersky Lab ASV pauda bažas par saistību ar nepareizu valdību, drošības riskiem, iespējamiem bekdoriem, atteicās uzklausīt un nepieņēma piedāvājumu caurskatīt izejas kodus. Tikai “intereses” te, šķiet, bija drusku citas, jo tas viss notika uz Austrālijas platjoslas komunikāciju iekārtu multimiljardu iepirkuma fona, no kura Huawei tika izbanots, pateicoties ASV “bažām”. Raksta “Huawei: worried about cyber-espionage backdoors? You can look at our code – Company’s Australian chief pushes for an independent cyber evaluation center” virsrakstā pietiek nomainīt Huawei uz Kaspersky Lab un Company’s Australian chief uz Eugene Kaspersky un būs tas pats, kas notiek tagad. Zināt vēsturi ir ļoti noderīgi: https://arstechnica.com/tech-policy/2012/10/huawei-worried-about-cyber-espionage-backdoors-you-can-look-at-our-code/, jo tā mēdz atkārtoties un var skart jebkuru no mums ļoti tiešā veidā :)

    Reklāma