Web Analytics
More
    Reklāma

    DxO atpērk un glābj Nik Collection fotoapstrādes spraudņus

    Jaunākie raksti

    Vasarā Google paziņoja, ka neplāno uzlabot, turpināt uzturēt vai papildināt Nik Collection. Nik Collection ir visai populārs bezmaksas fotogrāfiju rediģēšanas rīku kopums, ko Google iegādājās vēl 2012. gadā.

    DxO paziņojis, ka atpērk no Google Nik Collection rīkus, lai tos uzturētu un aktualizētu. DxO saglabās Nik Collection rīkus kā bezmaksas programmatūru, bet jau nākamajā gadā tiks izlaista jauna Nik Collection versija. Visticamāk, jaunā Nik Collection versija atkal būs par maksu.

    Reklāma

    Nik Collection bija daļa no darījuma, kura rezultātā Google sev pievienoja populāro foto rediģēšanas lietotni Snapseed, kas pieejama Android un iOS lietotājiem. Nik Collection sastāv no vairākiem Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom un Aperture spraudņiem Windows un Mac datoriem. Pirms pievienošanas Google Nik Software maksāja ap 500 dolāriem, pēcāk Google samazināja cenu līdz 149 dolāriem, bet pirms pusotra gada Nik Software padarīja par bezmaksas programmatūru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    26.10.2017 10:27

    jācer, ka neko nesačakarēs ar kādu automātisku apdeitu, ko nepamana – tipa ierubī savu fotošopu, a tur žopa… viens no labākajiem tūļiem fiksam rezultātam (ja slinkums vai nav laika to visu sabakstīt ar rociņām)

    Reklāma