Web Analytics
More
    Reklāma

    Riga Plaza tiks atvērts lielākais Samsung veikals Latvijā

    Jaunākie raksti

    3. novembrī tirdzniecības centrā Riga Plaza durvis vērs līdz šim lielākais Samsung veikals Latvijā. Vairāk nekā 145 m2 plašajā telpā būs pieejams apjomīgs mobilo ierīču klāsts un to aksesuāri, nēsājamās ierīces, planšetdatori, daudzveidīga un aizraujoša virtuālās realitātes un interaktīvo aktivitāšu zona, kā arī Samsung akadēmija.

    Veikalā varēs apskatīt un iegādāties ne tikai jaunākos Samsung produktus, bet tā vienlaikus būs vieta, kur mobilo ierīču lietotāji varēs ērti saņemt virkni papildservisa pakalpojumus kā, piemēram, datu pārsūtīšana uz jaunu telefonu, operētājsistēmas atjaunināšana, apgūt tehnoloģiju lietotprasmi Samsung akadēmijā, kā arī gūt nepieciešamo tehnisko atbalstu.

    Reklāma

    “Samsung atver līdz šim lielāko veikalu Latvijā, kas nodrošinās klientiem visērtāko pakalpojumu klāstu vienuviet, sniedzot iespēju gan iepazīt jaunus produktus, gan saņemt pakalpojumus jau klientam piederošiem produktiem. Samsung priekšrocība ir daudzpusīgais produktu klāsts un prasmīgie konsultanti, kas palīdzēs iepazīt visplašākās ierīču iespējas,” norāda Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs.

    Jaunajā Samsung veikalā būs iespēja pabūt virtuālajā realitātē, izmēģinot 4D virtuālās realitātes krēslu, pavadīt laiku interaktīvo sporta aktivitāšu zonā vai iemērkt ūdensizturīgos tālruņus ūdenī. Kā pārvērst viedtālruni datorā ar DeX platformu, kā darbojas acu skeneris un sejas atpazīšanas funkcija – šie ir tikai daži no mūsdienu tehnoloģiju risinājumiem, ko jebkurš varēs izmēģināt prasmīgu konsultantu klātbūtnē. Savukārt Samsung akadēmijā klienti apmācītu produktu speciālistu vadībā varēs apgūt kā visefektīvāk izmantot uzņēmuma jaunākos viedtālruņus, izzinot to dažādās funkcijas un sniegtās iespējas.

    Šis ir jau septītais šāda koncepta Samsung veikals Baltijas valstīs. Latvijā un arī Baltijas valstīs pirmais Samsung mazumtirdzniecības veikals, sadarbībā ar LMT, tika atklāts jau 2015. gada vidū tirdzniecības centrā Spice. Kopumā visā pasaulē darbojas jau vairāk nekā 3000 Samsung veikalu 70 valstīs.

    Atvēršanas dienā – 3. novembrī – Samsung veikala sortimentā esošajiem produktiem tiks piemērota atlaide līdz 20%. Turklāt ikviens interesents tiek aicināts arī uz oficiālo atklāšanas brīdi kopā ar Samantu Tīnu un Mārtiņu Kapzemu plkst. 18.00 – starp klātesošajiem, kuri būs piereģistrējušies loterijai, tiks izlozēts viens jaunais Galaxy Note8 viedtālrunis.

    Samsung veikals atradīsies Riga Plaza 1. stāvā, laukumā pie ieejas “Londona”, starp Douglas un Monton veikaliem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    01.11.2017 12:08

    Prizmas vietā?

    Skābene
    01.11.2017 12:26
    Reply to  Lapsinieks

    Prizmas vietā būšot Rimi. Samsungs ir vairāk tur kur Info centrs.

    Lapsinieks
    01.11.2017 13:01
    Reply to  Skābene

    vispār jau tur būs Maxima. vispār jau tas bija joks – ahūni liels samsungs sanāktu. zaudē asumu?

    Krotow
    01.11.2017 14:10
    Reply to  Lapsinieks

    Ja Samsung taisītu veikalu visā bij. Prizmas telpā, viņiem būtu jātaisa kaut kāds Baltijas gigaveikals. Tikai kas to visu pirktu?

    Maxima noēda Prizmu – tas liekas ticami. Kretīniskie sovoki…

    Skābene
    02.11.2017 10:08
    Reply to  Krotow

    Nebūs Maxima Plazā, viņiem tak Mūkuslas aplī sava ēka un bode! Neies tak paši ar sevi konkurēt! Turklāt pēc Konkurences padomes vihera Dominā, būtu likumsakarīgi, ja Plazā Maximai ienākt būtu liegums, jo viņi jau kontrolē mūkusalas apļa rajončiku!

    Ivars
    01.11.2017 21:46

    Superīgi, man patika šī iespēja: ” iemērkt ūdensizturīgos tālruņus ūdenī” :)

    Reklāma