Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Calendar tīmekļa saskarne iegūst ilgi gaidītos uzlabojumus

    Jaunākie raksti

    Google Calendar tīmekļa saskarne beidzot ir noķērusi Calendar lietotni viedtālruņos, saņemot tik ilgi gaidītos vizuālos uzlabojumus. Google Calendar tagad piedāvā ērti pārslēgties starp dažādiem nedēļu un mēnešu skatiem. Ja izmanto Day View, varēsi vienā ekrānā turēt vairākus kalendārus blakus.

    Tāpat ieviestas jaunas iespējas, kas gan pārsvarā tēmētas uzņēmumu virzienā – iespējams norādīt konferenču telpas vietu skaitu, telpas rezervācijas laiku, kāds telpā pieejams aprīkojums utt.

    Reklāma

    Ja vēl neesi saņēmis jauno Google Calendar izskatu, dodies Calendar tīmekļa pārlūka saskarnē uz augšējo labo stūri, aktivizē “Use the new Calendar” iespēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matiss
    18.10.2017 10:27

    Ja neredzi “Use the new Calendar” tad spied te
    https://calendar.google.com/calendar/r?new_calendar_optin=true

    Ivo
    18.10.2017 13:52
    Reply to  Matiss

    Jocīgi. Kaut vai ar to linku tiek aktivizēts jaunais Google kalendārs, atverot kalendāru no jauna, atkal ir vecā versija.

    18.10.2017 17:30

    :(((( nu moins – google pamanījušies “nogriezt” lielisko “Jauna ieraksta” veidošanas funkciju, kur notikuma ailē varēja uzreiz norādīt norises laiku, lieki nečakarējoties ar pilnu ieraksta loga atvēršanu un bakstīšanos pa stundu/minūšu lauku aizpildi. tagad tas vairs nestrādā.

    Kristaps Skutelis
    18.10.2017 21:15

    Ou, jā! Google Calendar ir otrā mana iecienītākā vietne, kurā ielūkojos katru dienu pēdējos vismaz 5 gadus. Beidzot tā neizskatās pēc arhaiska mēsla. Pilnīgi jāierauj par godu šim notikumam.

    20.10.2017 11:48

    Mozilla Thunderbird + Lightning ext = kalendārs atrodās lokāli ar sihhronizāciju uz no servera ;)

    x
    20.10.2017 11:56

    5 gadus ielūkojies arhaiskā mēslā? )

    Reklāma