Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” Latvijā piedāvā jaunu tālruņu apdrošināšanu no 77 centiem nedēļā

    Jaunākie raksti

    Britu FinTech jaunuzņēmums “Revolut”, kas nesen ieviesa apakšnodaļu Lietuvā, šonedēļ iepazīstināja ar pirmo piedāvājumu no solītās apdrošināšanas paketes – ar jaunu tālruņu apdrošināšanu, kuras sevišķi konkurētspējīgās cenas sāksies no 77 centiem nedēļā vai 35 eiro gadā.

    Mobilajā sīklietotnē būs iespējams apdrošināt pat vairākus tālruņus vai planšetes. Visdārgākais apdrošināšanas piedāvājums, kas tiks pielāgots viedlīdzekļiem, kuru cena ir no 2000 līdz 3000 eiro, vien sasniegs 2.21 eiro nedēļā vai 100 eiro gadā.

    Reklāma

    “Revolut” apdrošināšana būs spēkā visā pasaulē, neatkarīgi no lietotāja dzīvesvietas, un sargās tālruņus no ūdens vai dzīvnieku radīta kaitējuma, ieplaisājot vai sadauzoties ekrānam, tāpat – sabojājoties operētājsistēmai. Būs atļauts apdrošināt jaunus tālruņus, pat sešus mēnešus pēc to iegādes, bet galējā piedāvājuma cena un franšīzes apmērs būs atkarīgs no to vērtības.

      

    “Aptuveni 80% “Revolut” lietotāju izmanto jaunākos viedtālruņus, savukārt aptaujas parādīja, ka pat trešdaļa no viņiem jau pirmā gada laikā sadauza savu tālruņu ekrānus. Tieši tādēļ mums radās doma palīdzēt apdrošināt savu lietotāju tālruņus ar sevišķi labiem nosacījumiem”, – stāsta Baltijas reģiona vadītājs Andris Bičeika (Andrius Bičeika).

    “Liela daļa mūsu klientu bieži ceļo, tādēļ viņiem īpaši svarīga ir visā pasaulē spēkā esoša apdrošināšana. Vēršoties piedzīvoto bojājumu dēļ, “Revolut” apdrošināšanas partneri uzņemas tālruni salabot vai apmainīt to ātrāk nekā 48 stundu laikā”, – piedāvājuma priekšrocības uzskaita A. Bičeika.

    “Revolut” apdrošināšanas pasūtīšana prasīs vien 30 sekundes. Iespēju garantēt tik ātru apkalpošanu, ja noticis apdrošināšanas negadījums, “Revolut” sniedz sadarbība ar Vācijas apdrošināšanas brokeri “Simplesurance”, kas ir viens no apdrošināšanas tehnoloģiju (InsurTech) līderuzņēmumiem pasaulē. Tāpat par apdrošinātāju izvēlēta Vācijā dibināta, viena no lielākajām pasaules apdrošināšanas kompānijām “Allianz”.

    “Kā visiem citiem pakalpojumiem, tāpat arī tālruņa apdrošināšanai, klienti varēs sekot un tās nosacījumus mainīt tieši sīklietotnē. Ja notiks apdrošināšanas negadījums, arī iesniegumu būs iespējams iesniegt ar sīklietotnes palīdzību”, – skaidro A. Bičeika.

    Esam radikāli transformējuši naudas pārvedumu tirgu un to kontroli, “Revolut” tiecas tos pašus principus pielāgot arī apdrošināšanai. “Mums būtiskākais – ērtība, ātrums un taisnīga cena par pakalpojumiem. Parasti tālruņa remontēšana vai apmaiņa ilgst divas vai trīs nedēļas, bet mēs to izdarīsim ātrāk nekā 48 stundu laikā, un jebkurā pasaules valstī”, – atzīmē A. Bičeika.

    “Revolut” lietotāji varēs izvēlēties gada maksu vai iknedēļas iemaksu, bet “Revolut Premium” biedriem tiks garantētas par 20% mazākas apdrošināšanas cenas.

    “Revolut” 2015. gadā Londonā dibināja baņķieri Nikolay Storonsky un Vlad Yetsenko. “Revolut” lietotāji ar mobilās aplikācijas palīdzību var minūtes laikā atvērt tekošo kontu un tajā glabāt, tērēt vai veikt pārvedumus 26 valūtās, turklāt “Revolut” ļauj visā pasaulē norēķināties 120 valūtās bez jebkādām maiņas maksām. Viens no visstraujāk augošajiem FinTech jaunuzņēmumiem pasaulē jau ir piesaistījis 88 milj. ASV dolāru no tādiem investoriem kā “Index Ventures”, “Ribbit Capital” ir “Balderton Capital”, un apvieno jau gandrīz 950 000 lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oldschool zerolemon fan
    13.10.2017 19:29

    Question to Revolut rep (assuming you still read comments posted here).
    Are all new revolut cards now issued by Wirecard or also by Paysafe? If I order Revolut card, can I be sure that issuer will be Wirecard ?

    According to forum thread there is significant difference for those who use card in eurozone – https://community.revolut.com/t/two-card-issuers-any-differences/9003

    Andrius Biceika
    13.10.2017 21:38

    Hey, all MC cards are issued by Wirecard now. There’s no difference in functionality.

    Usinss
    15.10.2017 22:26

    Emz, man auto sanāk tik pat lēti uz gadu apdrošinārt. Smieklīgi ne. A mēs te Par OCTA cenām raudam.

    oldschool zerolemon fan
    29.10.2017 15:38

    Revolut forumā pavīdēja ziņa (no Revolut darbibnieka), ka Revolut taisās piedāvāt arī VISA karti. Lūk, tas jau būtu interesanti (pozitīvi)! Mastercard tagad sviež pakaļ visas bankas, bet +- bezmaksas VISA dabūt, tas būtu labi un noderīgi. Kā zināms, Āzijā daudz labāk “patīk” VISA nevis Mastercard. p.s. Ceru, ka būs “normāla” VISA, nevis kaut kāda Visa Electron…

    Jānis
    16.12.2022 18:28

    Mēneša laikā nekā nevar sazināties ar Revolut banku Latvijā, kaut kas nesaprotams,neviena telefona, nekādu saziņas līdzekļu, pilnigā noslēpumā. Man jāatjauno ieejas kods bankā, nevaru sazināties

    Reklāma