Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievija liedz izmantot kriptovalūtu maiņas pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    Krievija ir bloķējusi visas tiešsaistes adreses, kas saistāmas ar kriptovalūtu maiņas pakalpojumiem. Krievijas Centrālā banka paziņojusi, ka naudu var izdot tikai valsts, bet visas kriptovalūtas uzskatāmas par rīku naudas atmazgāšanai un nelegālu darbību finansēšanai.

    Krievijas Centrālās bankas pārstāvji uzsver, ka kriptovalūtu darījumi un maiņas pakalpojumi ir ar ļoti augstu risku, tāpēc centrālā banka nevar mierīgi stāvēt malā, nogaidot, līdz kriptovalūtu darījumi noved pie milzīgiem zaudējumiem.

    Reklāma

    Bitcoin ir populārākā no kriptovalūtām. Bitcoin pirmo reizi nonāca tirgū 2010. gadā, kad Bitcoin maksāja zem viena dolāra. Šobrīd Bitcoin cena kriptovalūtu maiņas pakalpojumos ir ap 4800 dolāriem. Krievijas Centrālā banka norāda, ka investīcijas Bitcoin ir bīstamas, tās netiek regulētas un iedzīvotāji nekā netiek aizsargāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.10.2017 10:26

    bij tak ziņa par krievijā dzīvojošiem indiešu izcelsmes rumāņiem, kuri uz ielas tirgojusi fiziskos bitkoinus – jāpērk pie tiem, lai tak bloķē adreses)

    Krotow
    12.10.2017 15:55
    Reply to  x

    Fiziskie bitkoini – no koka taisītie, vai?

    Valūtu darījumu slēgšana nepārsteidz. nebūšu pārsteigts, ja Krievijas iedzīvotāji drīz rubļus pret valūtu vairs nevarēs samainīt nemaz. Komplektā ar ārzemju pasēm tikai īpaši izredzētajiem.

    x
    12.10.2017 23:11
    Reply to  Krotow

    metāla nezkāpēc, kaut varēja no plastmasas ar iepresētām mikrenēm.
    ir taču cilvēki, kuri ir dzirdējuši par bc, kāds ir kurss pret rubļiem, bet te tāda veiksme – var izdevīgi nopirkt turat pie ieejas metro…..jāņem, kamēr ir iespēja!

    digitalk
    13.10.2017 03:53
    Reply to  x

    smejies-nesmejies – opendime ir fizisks, drošs “čeks”

    Viesturs Selmanovs Pless
    12.10.2017 10:55

    E? Taksh taisījās tikai gada beigaas. I to veel shis bija tikai baumas

    Reklāma