Web Analytics
More
    Reklāma

    HP saņem zaļo gaismu Samsung printeru divīzijas iegādei

    Jaunākie raksti

    HP Inc. ir saņēmis atļauju pievienot sev Samsung printeru biznesu. Bet vienlaikus noteikti ierobežojumi, kas neļaus HP pilnībā pārņemt tirgu un noteikt neadekvātas cenas.

    HP Inc. ir daļa no sadalītā Hewlett Packard, kas nodarbojas ar ierīču izstrādi privātpersonām. Samsung Electronics printeru biznesa iegāde tika uzsākta pirms gada, bet tikai šobrīd saņemtas visas atļaujas, lai veiktu 1.05 miljardus dolāru vēro darījumu. HP Inc. plāno līdz gada beigām pabeigt darījumu.

    Reklāma

    HP Inc. nedrīkstēs Ķīnā iegādāties nevienu citu printeru ražotāju, pat tikai daļu no šāda tipa uzņēmumiem ne. Tāpat turpmāk visai HP Inc. printeru produkcijai nedrīkstēs veidot nekādus ierobežojumus attiecībā uz trešo pušu aksesuāriem, kas nozīmē tikai to, ka HP printeri turpmāk sapratīsies ar lētākām tintēm un lāzerdrukas ierīču kasetēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    09.10.2017 16:57

    smieklīgi, ka ‘nedrīkstēs veidot nekādus ierobežojumus attiecībā uz trešo pušu aksesuāriem’. Samsung ir slavens ar savām lamatām pret neoriģinālajiem toneriem :) HP ir biki pieklājīgāki. sanāk, ka tagad būs leiputrija?

    Valters Vasilis
    09.10.2017 17:43
    Reply to  digitalk
    digitalk
    10.10.2017 05:09

    nebiju dzirdējis. nu tad abi bija sasnieguši grīdlīsti.

    Reklāma