Web Analytics
More
    Reklāma

    SanDisk izlaiž SD atmiņas kartes ekstrēmiem klimata apstākļiem

    Jaunākie raksti

    Viens no lielākajiem atmiņas karšu un SSD tipa disku ražotājiem pasaulē SanDisk izlaidis jaunas filozofijas SD un microSD atmiņas kartes, kas spēj izturēt un darboties ekstrēmos klimata apstākļos. SanDisk Industrial sērijas atmiņas kartes spēj izturēt un darboties no -40°C līdz pat +85°C.

    SanDisk Industrial sērijā pieejamas SD atmiņas kartes no 8 GB līdz 64 GB un microSD formāta atmiņas kartes no 8 GB līdz 128 GB. SanDisk Industrial sērijas pamatideja ir nodrošināt perfektu atmiņas karšu darbību novērošanas kamerās, dronos, dažādās rūpnīcu iekārtās u.tml. SanDisk Industrial sērijas kartes atbalsta 50 MB/s ieraksta un 80 MB/s nolasīšanas ātrumus. Tāpat SanDisk iestrādājis aizsardzību pret datu sabojāšanu.

    Reklāma

    Te gan jāatzīmē, ka SanDisk Ultra, SanDisk Extreme un SanDisk Mobile Ultra sērijas atmiņas kartes ne tikai spēj izturēt, bet arī darbojas temperatūrās no -25ºC līdz +85ºC jau kopš vismaz 2009. gada. Tāpat minētās atmiņas kartes ir ūdensdrošas līdz 72 stundām metra dziļumā sālsūdenī vai saldūdenī. Atmiņas kartes iztur triecienus, magnēta un pat rentgena starojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma