Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Redmi Note 4 apskats

    Noteikti viens no līderiem savā cenas kategorijā.

    Jaunākie raksti

    Nevienam nebūs noslēpums, ka viedierīču ražotāji ir naski piedāvāt lieliskus viedtālruņus par 700… 800 un 1000 eiro, bet nospiedošs vairākums cilvēku meklē saprātīgas cenas viedtālruni, kas nemaz tik ļoti neatpaliek no mežonīgi dārgā flagmaņa. Paklusām jāatzīst, ka arī esmu viens no tiem, kuri labprātāk izvēlētos viedtālruni līdz 200 eiro, nevis visu laiku satrauktos par tik sūri pelnītā flagmaņa nomešanu zemē vai saskrāpēšanu.

    Xiaomi jau vairākus gadus piedāvā relatīvi lētus viedtālruņu modeļus, kas nemaz īsti neatpaliek no pusotru gadu veciem flagmaņiem. Protams, par četras reizes zemāku cenu mēs nevaram pieprasīt labākos procesorus un jaunākās tehnoloģijas, tomēr Xiaomi parasti izdodas sabalansēt gandrīz visas komponentes, lai pircējs nejustos vīlies.

    Reklāma

    Xiaomi Redmi Note 4 nav pats svaigākais viedtālrunis, tomēr tas pie mums ir ļoti iecienīts – Redmi Note 4 pārdod ne tikai interneta veikalos, tas pieejams arī pie operatoriem.

    Xiaomi ir tehnoloģiju gigants, kas ražo ne tikai viedtālruņus, bet arī fitnesa aproces, putekļu sūcējus, rīsu vārāmos katlus utt. Pagājušajā gadā Indijā vien pārdoti 3.6 miljoni iepriekšējās paaudzes Redmi Note 3 viedtālruņi.

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 7.0 Nougat
    • Ekrāns: IPS LCD, 5.5 collas, 1080 x 1920, ap 401 ppi, skrambu drošs ekrāna pārklājums
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 625, astoņi 2.0 GHz Cortex-A53 kodoli, Adreno 506 video apakšsistēma
    • RAM: 3.0 GB (pieejama arī 64 GB atmiņas/ 4 GB RAM versija)
    • Atmiņa: 32 GB, microSD līdz 256 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1 (A2DP, LE), 4G
    • Kameras: 13 megapikseļi, f/2.0, HDR, fāzes nobīdes autofokuss, sejas noteikšana, divkrāsu LED zibspuldze. 1080p video. 5 megapikseļu priekšējā kamera
    • GPS: ar A-GPS, GLONASS, BDS
    • Papildus: e-kompass, barometrs, pirkstu nospiedumu lasītājs, 24-bit/192kHz audio
    • Izmēri un svars: 151 x 76 x 8.5 mm, 165 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Po 4100 mAh
    • Krāsa: Gray, Gold, Black, Lake Blue (64/4GB modelim)
    • Cena: ap 170 eiro interneta veikalos, 279 eiro pie operatoriem

    Izskats un uzbūve

    Redmi Note 4 ir Xiaomi mēģinājums iespiesties kvalitatīvu viedtālruņu tirgū – tas ieguvis metāla korpusu un tā dēvēto 2.5D (sānos noapaļoto) ekrāna aizsargstiklu, lai Redmi Note 4 labāk iegultu rokā. Neko diži unikāls Redmi Note 4 nav izdevies – viedtālrunim tāpat ir vecā tipa microUSB uzlādes spraudnis, apakšdaļā ir izvietots tikai viens mono skaļrunis.

    Redmi Note 4 turpina izmantot fiziskas ekrāna vadības pogas, kas lieki palielina kopējos viedtālruņa izmērus. Redmi Note 4 ir 8.3 mm biezs, viedtālrunis arī kļuvis nedaudz smagāks, kad to salīdzina ar Redmi Note 3. Ražotājs uzsver, ka svara pieaugums ir tikai loģiska blakusparādība labākiem materiāliem un stingrākai uzbūvei.

    Viedtālrunim ir infrasarkano staru raidītājs, kas spēj darboties kā tālvadības pults. Man nākas atzīt, ka lieliska ideja ir samaitāta ar nožēlojamu izpildījumu. Vismaz savās mājās ar līdzi nākošo tālvadības pults lietotni nespēju darbināt nevienu ierīci.

    Pirkstu nospiedumu nolasītājs atrodas Redmi Note 4 aizmugurē. Uzskatu, ka tas ir visai ātrs budžeta klases viedtālrunim, bet varēja vēlēties ātrāku ekrāna atbloķēšanu. Iespējams, te daļēji vainojama arī procesora ātrdarbība. Pirkstu nospiedumu nolasītājam nepatīk taukainas un netīras rokas.

    Viedtālrunis turpina izmantot 5.5 collu IPS 1080p ekrānu. Tiek apgalvots, ka Redmi Note 4 ekrāns ir spilgtāks un kontrastaināks par Redmi Note 3, arī krāsu attēlojuma precizitāte esot kāpusi. Diemžēl nedaudz pieviļ ekrāna atspīdumi, tie noteikti varēja būt zemāki.

    Varētu vēlēties, lai Redmi Note 4 būtu ieguvis pavisam nedaudz plānākas ekrāna apmales, bet tad atliek vien iemest aci cenu lapā, lai aptvertu, ka Sony par četrkāršu cenu savos jaunākajos viedtālruņos piedāvā tikpat platas ekrāna apmales.

    Ja par kaut ko var patiešām sūdzēties, tad tās ir korpusa salaiduma vietas viedtālruņa aizmugurē – tās ir iedziļinātas, spīdīgas un salaiduma vietās sakrājas visādi mēsli.

    Kopumā uzskatu, ka Redmi Note 4 uzbūve ir pietiekami saprātīga, tā ir daudz labāka, nekā varētu gaidīt no 170 eiro viedtālruņa. Ķīnas ražotāji pēdējā gada laikā iemanījušies metāla korpusā ietērpt arī 100…130 eiro viedtālruņus, tāpēc milzu izbrīnam par Redmi Note 4 nav pamata.

    Veiktspēja

    Redmi Note 4 pieejams ar 3 vai 4 GB RAM un 32 vai 64 GB atmiņu. Viedtālrunis ņem pretī microSD atmiņas karti ar ietilpību līdz 128 GB. Te jāatzīmē, ka vecākais Redmi Note 3 atpazina tikai līdz 32 GB microSD. Redmi Note 4 ticis pie gana veikla Qualcomm Snapdragon 625 procesora, kas veidots modernā 14 nm tehnoloģiskajā procesā.

    No 32 GB lietotājam ir pieejami aptuveni 20 GB, kas ir visai pieņemams apjoms.

    Viedtālruņa ātrdarbību nodrošina šai cenu kategorijai negaidīti ātra iebūvētā atmiņa. Ar 258 MB/s lasīšanas un 141 MB/s rakstīšanas ātrumu Redmi Note 4 vismaz divkārt apsteidz daudzus konkurentus līdzīgā cenā. Protams, šādi ātrumi ir aptuveni divas reizes zemāki par Huawei P10/ Mate 9 atmiņu ātrumiem un gandrīz 2.5 reizes zemāki par Samsung Galaxy S8 atmiņas ātrumiem. Bet te man jāsaka, ka ikdienā šīs atšķirības ir maz vai pat nemaz jūtamas.

    Sintētiskie veiktspējas testi nerunā par labu Redmi Note 4 ar Snapdragon 625 procesoru, jo Ķīnā tiek pārdots Redmi Note 4 ar Helio X20 procesoru, kam pamatā izmantoti arī divi veiktspējīgie Cortex-A72 kodoli. Bet tāpat pie mums pieejamais Redmi Note 4 ar Snapdragon 625 procesoru būs gana ātrs pietiekami plūdenai ikdienas darbībai.

    Redmi Note 4 ir pieklājīgas ietilpības 4100 mAh akumulators. Patīkami, ka Redmi Note 4 akumulators nav padarījis viedtālruni pārlieku uztūkušu un smagu. Diemžēl Redmi Note 4 nav saņēmis ātro uzlādi, bet tāpat viedtālrunis lādējas gana žigli.

    Saskarne

    Te nonākam pie lielākās Redmi Note 4 atšķirības no konkurentiem. Viedtālruni darbina Android 7.0 Nougat, bet operētājsistēmu pilnībā sedz ražotāja izstrādātā MIUI 8 saskarne. Daudzi pircēji met līkumu Xiaomi viedtālruņiem tieši MIUI saskarnes dēļ. Jā, tā ir neierasts, saskarne pilnībā nomāc visu Android izskatu. Tajā atrodamas vairākas dīvainības, bet Xiaomi ir viens no tiem viedtālruņu ražotājiem, kas ik pa laikam atjaunina gandrīz visu aktuālo modeļu programmatūru. Dažkārt arī Android versiju. Šobrīd izstrādes stadijā ir MIUI 9 versija, kurai būtu jānonāk pie Redmi Note 4 īpašniekiem. Teorētiski MIUI 9 beta izmēģinājumu versija ir uzstādāma Redmi Note 4.

    Kam būtu jāgatavojas, ja viedtālrunī ir MIUI 8 saskarne? Visas ikonas izskatīsies nepierasti. Dažas iespējas būs padarītas ērtāk pieejamas, citas paslēptas dziļāk. Pamatīgie pielāgojumi nozīmēs arī to, ka Redmi Note 4 nav pieejama latviešu valoda saskarnei. MIUI 8 piedāvā pāris interesantas iespējas, bet dažas ir pat kaitnieciskas. Piemēram, vismaz man nav pieņemama akumulatora taupīšana, tā ir pārāk agresīva, ieteiktu to vispār neizmantot.

    MIUI 8 piedāvā Dual Apps un Second Space. Dual Apps atļauj izmantot divām SIM kartēm pievienotus, piemēram, divus WhatsApp kontus. Tādas pašas iespējas piedāvā arī Huawei divu SIM karšu viedtālruņi. Second Space ļauj izvietot vienā viedtālrunī divu telefonu iespējas – varēsi pārslēgties starp darbam paredzētajām lietotnēm uz privātām vajadzībām un izklaidei piemērotām lietotnēm. Pārslēgšanās norit āri ar vienu sākumekrānā izvietotu ikonu.

    Saskarnē ir iebūvēta atmiņas tīrīšanas iespēja. Līdzvērtīgas funkcijas piedāvā Samsung, Huawei un citi ražotāji.

    Redmi Note 4 ir dažas reklāmas lietotnes. Tās nav iespējams pilnībā atinstalēt.

    Ja ir vēlme kaut ko pamainīt, Redmi Note 4 vienmēr var atvērti iebūvēto tēmu veikalu. Tajā viss ir bez maksas…. vai arī nemācēju atrast maksas tēmas. Dažas pat ir visai sakarīgas.

    Kopumā? Pierast var pie visa. Pirmajā acu uzmetienā visdīvainākās šķiet ikonas, nedaudz mulsinoša varētu būt iestatījumu sadaļa, bet kopumā Xiaomi noteikti ir pastrādājis labāk nekā dažs slinkāks lielais ražotājs. Ierasts, ka no Xiaomi var sagaidīt vienu Android lielo atjauninājumu. Šoreiz gan Redmi Note 4 pie tā jau ir ticis, jo viedtālrunis iznāca ar Android 6.0 Marshmallow. Pieļauju, ka Redmi Note 4 nesaņems Android Oreo, bet kurš gan to var zināt.

    Ja ir milzu vēlme eksperimentēt, var pamēģināt LineageOS kopā ar Redmi Note 4.

    Kamera

    Redmi Note 4 ticis pie savai cenai lieliskas 13 megapikseļu kameras ar fāzes nobīdes autofokusu. Labos gaismas apstākļos Redmi Note 4 uzrāda ļoti glītas fotogrāfijas, arī HDR režīms darbojas pārliecinoši. Tāpat arī detalizācija ir gandrīz neticami laba.

    Nedaudz varētu vēlēties, lai objektīvs tik ļoti neizliektu attēlu – dažkārt par gandrīz kadra centrā esoša bumba (lode) tiek izstaipīta par regbija bumbu. Varbūt nedaudz pārspīlēju, bet objektīvs tiešām varēja veidot mazākus kropļus.

    Sliktākos gaismas apstākļos kamera vēl arvien saglabā cienījamas fotogrāfijas, bet var just, ka tā nespēj sacensties ar flagmaņu sniegumu. Sliktākā gaismā arī autofokuss strādā lēni, nereti aiziet pat 2 sekundes, lai Redmi Note 4 spētu nofokusēt.

    HDR
    HDR
    Vājā apgaismojumā

    Kameras lietotne ir gana vienkārša, ir ērti aktivizējams HDR režīms, kas daudziem citiem ražotājiem ir paslēpts pārāk tālu iestatījumos. Redmi Note 4 pieejams arī pro režīms ar ISO, baltās krāsas balansu un ekspozīcijas kompensāciju.

    Kopumā – līdz 200 eiro ko labāku diez vai ir iespējams atrast!

    Nobeigumā

    Xiaomi Redmi Note 4 lielākais ienaidnieks ir drusku novecojušais iespaids par MIUI saskarni. Jā, tā vēl arvien nav iztulkota, tā ir nedaudz īpatnēja, bet tā noteikti nav uzskatāma par iemeslu mest līkumu Redmi Note 4. Toties saskarne piedāvā visai plašu tēmu veikalu un vairākus citus patīkamu sīkumus.

    Ja man būtu jānosauc kāda ne tik laba Redmi Note 4 īpašība, tad tās ir ekrāna vadības pogas zem ekrāna – ne pārāk ērtas, neglītas un tās nav pielāgojamas. Tāpat arī korpusa salaiduma vietas nav līdz galam pārdomātas. Nedaudz niķīgs ir Redmi Note 4 pirkstu nospiedumu nolasītājs.

    Viedtālruņa ekrāns ir savai cenai perfekts, atzīstami darbojas arī Redmi Note 4 kamera. No 4100 mAh akumulatora, visticamāk, izdosies izspiest pat divu dienu darbības laiku ar vienu uzlādi. Snapdragon 625 tevi nepievils, tas nāk komplektā ar visām pie mums izmantotajām 4G frekvencēm un pat FM radio.

    Līdzīgi maksās Nokia 5, nedaudz dārgāki būs Huawei P9 lite un Huawei P9 lite (2017), bet tie ir vājāki viedtālruņi ar mazākām atmiņām, švakākām kamerām un nedaudz sliktāku uzbūvi. Varētu vērties arī Meizu Note M5 virzienā, ja izdodas atrast 32 GB atmiņas versiju.

    Noteikti viens no līderiem savā cenas kategorijā.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    7
    Ekrāns
    7
    Kamera
    6
    Veiktspēja
    5
    Programmatūra
    5
    Akumulators
    8
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    37 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    25.09.2017 10:23

    Paldies par uzdrīkstēšanos notestēt Xiaomi .
    Gaidīšu arī citu Xiaomi modeļu testus un būtu forši arī notestēt Xiaomi ražotās sporta kameras, kas kā runā neatpaliekot no Go Pro snieguma.

    xGang
    25.09.2017 10:38

    Miui un pogas zem ekrāna ir vieni no iemesliem, kapēc arī nākošais telefons būs xiaomi.

    Aldis Esmits
    25.09.2017 10:46

    “Ķīnā tiek pārdots Redmi Note 4 ar Helio X20 procesoru, kam pamatā izmantoti arī divi veiktspējīgie Cortex-A72 kodoli.”

    Šis gan nav tiesa. To pārdod arī ārpus Ķīnas (un pat Latvijā). Apliecinājums – visiem šiem tāruņiem ir Global Firmwāres. http://en.miui.com/download-309.html

    25.09.2017 11:08
    Reply to  Aldis Esmits

    Nevienā Latvijas veikalā Helio versiju neredzēju.

    Aldis Esmits
    25.09.2017 11:11
    Reply to  Artis Ābols

    A1 tirgoja.

    25.09.2017 11:28
    Reply to  Aldis Esmits

    Oho, paldies. Tik tālu neraku, kad sakārtots pēc cenas. Mani gan māc šaubas, vai tas ir +50 eur vērts pirkums.

    Aldis Esmits
    25.09.2017 11:36
    Reply to  Artis Ābols

    Es pēc 64 GB skatoties iegādājos.

    Roberts
    25.09.2017 23:26
    Reply to  Artis Ābols
    Noris
    25.09.2017 11:05

    Paldies par apskatu. Biju izlasījis un noskatījis n-tos apskatus svešvalodās un nonācu pie līdzīga secinājuma – cenas/jaudas attiecība ir ļoti laba. Rīt būs rokās.

    as
    25.09.2017 12:41

    Lietoju Xiaomi Red Note 3 (pro/plus). Atnāca no ĶTR global firmware, nekādu ķīnas ķeburu nebija nekur. Pret MIUI, procesoru un bateriju pretenziju nebija, varu teikt to labāko.
    Man nepatika, ka telefons ir drausmīgi liels, ar savu lielo ķepu man 5.5″ telefoni ir par lielu, bet tas ir subjektīvi. Kas reāli kretinēja, ir kamera – pilnīgs sūds.
    Ja viņi uzražotu 5.0 telefonu, ar normālu kameru, ņemtu atkal.

    Nelaime
    26.09.2017 13:10
    Reply to  as

    Xiaomi Mi 5/5s/6?

    And
    25.09.2017 13:16

    biku pa vēlu nāca. es jau iegādājos. nav ne vaina. liels dizgan. gandrīz nebremzē. patīkami pārsteidza krāna spilgtums. pro režīmu kamerai netaradu. reāli besī ka nevar atinstalēt piemēram jūtūbi. kastamizējas negribot, daudzas lietas nevar nomainīt. bet kopumā ir ok. salīdzinot ar iepriekšējo LG G3, kas nu ju ir dažus gadus vecss un kurš mierīgi uzņēma u 4k vido un bez bremzēšanas arī atskaņoja tās, xiaomi atpaliek.

    digitalk
    25.09.2017 14:11

    > Redmi Note 4 turpina izmantot fiziskas ekrāna vadības pogas

    nav tur nevienas fiziskas vadības pogas, tikai nodalītas virtuālās.

    x
    25.09.2017 14:55

    >Redmi Note 4 ir dažas reklāmas lietotnes. Tās nav iespējams pilnībā atinstalēt.

    interesanti, ka neviens vēl nav tiesājies par šo. pavei, kas notika ar ms, kad ie tika iebūvēts osā bez atinstalēšanas iespējām. un lai ko arī mēs nedomātu par ie, ar to vismaz var novilkt ff, chr vai ko nu vēl, bet ar šiem reklāmsūdukiem var tikai čakarēt sev galvu.

    Krotow
    25.09.2017 15:54
    Reply to  x

    Pietiktu pasludināt uzmācīgo popup reklāmu pasūtītājus un veidotājus ārpus likuma ar tiesībām viņus atšaut bez krimināllietas un sērga izzustu pati no sevis.

    Skābene
    26.09.2017 09:04
    Reply to  x

    Kad xiaomi tirgus daļa būs ap 25% tad arī varēsi tiesāties, pagaidām viņi var atļauties to, ko nevar MS.

    25.09.2017 19:48

    Pēc kādiem kritērijiem tiek dots akumulatora vērtējums, zinot, ka telefons ir pirmajā pieciniekā GSMArena battery endurance reitingā, zaudējot vien >5000 mAh telefoniem (jeb >200g powerbank ar zvana funkciju)? http://www.gsmarena.com/battery-test.php3

    Kristaps Skutelis
    25.09.2017 19:58

    8 ir ļoti labs vērtējums. Te arī skaidrojums tam, ko domājam ar 8: https://kursors.lv/ka-mes-vertejam-produktu

    Rihards Linde
    25.09.2017 20:42

    Jau pāris dienas lietoju Mi6 – telefons kā dzelzis par to cenu lielisks, bet kretinē vairākas MIUI īpatnības.

    Kristaps Skutelis
    25.09.2017 21:01
    Reply to  Rihards Linde

    Kuras?

    Rihards Linde
    25.09.2017 21:32

    1)Neērta klaviatūra – no Playstore lādētās arī nav risinājums, garumzīmes automātiski nav paturot ilgāk pogu. Ir jātur un tad jāvelk uz pareizo burtu.
    2)Zvanīšas izvēlne arī slikta.
    3) Nav vibrorežīms, tikai vai nu skaņa vai klusums.
    4) Debīlākais ir tas, ka ja ieslēgts klusums, mūziku nav iespējams klausīties austiņās.
    Tas līdz ar to arī traucē, ja esi caur Aux pieslēdzis telefonu. Kā pienāk kāda ziņa tā nogriež klusumu uz dažām s. Citos telefonos ar tā pat ir, bet tajos var ieslēgt vibro vai klusumu un nekādu problēmu.
    5) Visulaiku paziņojumu joslā met ziņojumus – cik grādi ārā, kāda satiksme uz ceļiem utt.
    6) Smart ID arī nepatīkami strādā
    Iepriekš lietoju Galaxy S7.

    Skābene
    26.09.2017 09:11
    Reply to  Rihards Linde

    1) SwiftKey klavieri neesi mēģinājis!?
    5) visticamāk kādai aplikācijai vajag noņemt tiesības kaut ko mest paziņojumu joslā. Man līdzīgi bija ar Peel Remote aplikāciju un viņas uzmācīgajām reklāmām. Bet kā ieķeksē izvēlni- tev nebūs vaukšķēt, tā miers un svētlaime.
    6) Smart ID arī uz citiem dzelžiem mēdz nepatīkami strādāt, bet kad pasūdzās izstrādātājam, tā diezgan operatīvi reaģē un novērš gļukus. mans uz Samsunga bija jāspiež uz ekrāna lai parādītos pin koda ievade. Pasūdzējos un 3 dienu laikā novērsa, tagad viss čotka.

    Rihards Linde
    26.09.2017 12:15
    Reply to  Skābene

    Swiftkey un citas klavieres maz palīdz, jo nav LV valoda MIUI.

    Nelaime
    26.09.2017 13:13
    Reply to  Rihards Linde

    Man uz M5s viss kārtībā – katrai klavierei var novilkt valodu paku un strādā kā vajag. Pārbaudīts gan uz Swiftkey gan Gboard.

    Briedis
    28.09.2017 11:59
    Reply to  Nelaime

    Tieši tā, SwiftKey novelc attiecīgo valodu un aiziet! Tam arī var iestatīt laiku, cik ilgi jātur poga, lai parādītos garumzīmes. Viennozīmīgi labākā tastatūras lietotne androīdam.

    Kristaps Skutelis
    28.09.2017 12:19
    Reply to  Briedis

    Pareizāk laikam būtu teikt, ka viena no labākajām. Man pašam tīri labi pie sirds iet Google tastatūra. Tā gan nav tik iespējām bagāta kā Swiftkey, bet tajā ir savs šarms.

    28.09.2017 13:53

    Es to pašu varētu teikt par Xperia keyboard. Pirmais touch ar Android bija tieši Sony Xperia Sola. Tā pieradu pie viņu keyboard ar swipe, ka arī uz nākamajiem Android pirmā lieta ir Xperia Keyboard uzstādīšana. Esmu mēģinājis gan Google, gan Swiftkey, bet kaut kas vienmēr nav paticis un Sony brūvējums ar LV dictionary + swipe un minimālu autocorrect nav pārspēts.

    Vairis
    08.10.2017 19:43
    Reply to  Rihards Linde

    Nopirku intereses pēc Redmi Note 4 ar Snapdragon 625 procesoru ,4gb ram,64gb atmiņu.
    1. Lietoju Google klavieri pilnīgi apmierina.
    3.comment image
    6.strādā perfekti.

    re-mix
    26.09.2017 09:58

    Kas vainas IR portam? Tas ir liels plus xiaomi telefoniem!
    MI remote neatpazīst daudzas iekārtas tikai tāpēc ka softs ir paviršs. Vajag izmantot ASmart Remote IR vai ko līdzīgu. Cik pārbaudīju man visas iekārtas darbojās.
    Labi noder arī viesnīcās vai vai citās vietās kur personāls negrib dot pulti :)

    x
    26.09.2017 13:56
    Reply to  re-mix

    lūk, ticams pielietojums, jo es parasti domāju – vai tiešām cilvēki mājās izmanto trubu par pulti?
    mums tās pultis ik pa brīdim krīt uz grīdas utt. kā jau ikdienas sīkumiem pieklājas, nu un ikreiz cerēt ka ekrāns būs vienā gabalā arī negribās.

    Daris
    26.09.2017 21:02

    Cik apskatu ķīniešu i- veikalos (vai tepat vietējos) telefonus ar labāko iespējamo specifikāciju par normālu cenu kā potenciālo pirkumu – gandrīz ( jo šobrīd
    LeEco ir ideāla cena ) vienmēr nonāku pie Xiaomi.

    darklight
    27.09.2017 00:38

    Kopš man ir bijis Xiaomi ar Miui, visas pārējās saskarnes liekas tizlas un neērtas. Tā nu viš i.

    ninja
    18.10.2017 21:35

    Skatos, ka izskan baumas par Note 5 un izskatās, ka būs novēruši visas note 4 nepilnības. Kāds nezin kad varētu parādīties pie mums? Release it kā saka, ka 2017 Decembris.

    No name
    04.12.2017 16:42
    Reply to  ninja

    Kautkur 2x decembris, pie mums interneta veikalos vajadzētu parādīties janvārī. Viņi Redmi 5 un Redmi 5 Plus jau 7. decembrī Ķīnā izlaidīs.

    elīna
    27.11.2017 09:52

    kā var atbloķēt Redmi Note 4 ierīci ja tiek nobloķēts pirksta nospieduma skeneris un ekrāna atbloķēšanas figūra

    Un Arvis
    18.12.2017 11:24
    Reply to  elīna

    Ja ir ieslēgta funkcija “Double tap screen to wake” tad jāmēģina 2x ar pirkstu pieskarties displejam

    Un Arvis
    18.12.2017 11:05

    Sveiki ! Kāpēc man nosūtot kādam sms, saņēmējam nerādas manis ievadītie burti ar garumzīmēm un mīkstinājumzīmēm ?

    Reklāma
    Noteikti viens no līderiem savā cenas kategorijā.Xiaomi Redmi Note 4 apskats