Web Analytics
More
    Reklāma

    Asus izziņo Eiropā pieejamos ZenFone 4 sērijas viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Asus pirms neilga laika izziņoja ASV pieejamos ZenFone 4 sērijas viedtālruņus, bet tagad ir kārta Eiropai. Pie mums tuvāko mēnešu laikā būs pieejami pavisam pieci ZenFone 4 sērijas viedtālruņi – ZenFone 4 Pro, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie un ZenFone 4 Max.

    ZenFone 4 Pro (attēlā augšā) būs jaudīgākais no ZenFone 4 sērijas, tas saņems Snapdragon 835 procesoru, 6 GB RAM un divas galvenās kameras ar divkāršu optisko attēla palielinājumu.

    Reklāma

    ZenFone 4

    ZenFone 4 saņems Snapdragon 630 procesoru, 4 GB RAM un arī divu galveno kameru sistēmu. Vienai no kamerām būs 120 grādu platleņķa objektīvs.

    ZenFone 4 Selfie

    ZenFone 4 Selfie modelis vairāk paredzēts pašiņu fanātiķiem, jo tam būs ne pārāk ātrs Snapdragon 430 procesors un 16 megapikseļu kamera viedtālruņa aizmugurē. Priekšā būs 20 megapikseļu pašiņu kamera ar 120 grādu platleņķa objektīvu, kas paredzēts grupu fotogrāfijām.

    ZenFone 4 Selfie Pro ir nedaudz augstvērtīgāks pašiņu viedtālrunis ar Snapdragon 625 procesoru un 4 GB RAM. ZenFone 4 Selfie Pro būs 24 megapikseļu pašiņu kamera.

    ZenFone 4 Selfie Pro

    ZenFone 4 Max darbinās Snapdragon 425 vai Snapdragon 430 procesors (atkarībā no valsts). ZenFone 4 Max saņems 5000 mAh akumulatoru, bet arī šeit ir piebilde, ka atsevišķās valstīs ZenFone 4 Max būs ar 4100 mAh akumulatoru. Asus neprecizēja, kurām valstīm būs paredzēti mazie ZenFone 4 Max akumulatori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma