Web Analytics
More
    Reklāma

    Moleskine Smart Planner blociņš sadarbosies ar Apple iCalendar un Google Calendar

    Jaunākie raksti

    Hipsteriem paredzēto, pārcenoto piezīmju burtnīcu ražotājs Moleskine tikko izziņojis jaunu produktu līniju Smart Planner, kas veiktos ierakstus digitalizē un pārvērš Apple iCalendar vai Google Calendar saprotamos formātos.

    Moleskine Smart Writing produkti izmanto neredzamu, papīrā iestrādātu Ncode rūtojumu, kas atļauj ar Moleskine Pen+ veiktos ierakstus atpazīt un digitalizēt. Iepriekš līdzvērtīgi darbojās Moleskine Notes lietotne, bet turpmāk varēs izlaist lietotni, piezīmes uzreiz sinhronizējot ar Apple iCalendar vai Google Calendar.

    Lai izmantotu sinhronizēšanās iespējas, nāksies izmantot gan Moleskine Pen+ irbuli, gan arī Moleskine speciālo papīru. No Moleskine Pen+ un piezīmju grāmatas izveidots komplekts maksās 200 dolārus, kamēr tikai piezīmju grāmata Smart Planner viena pati maksā 30 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    06.09.2017 10:50

    Vispār es tādu labprāt izmantotu. Man vienmēr zem klavieres mētājas A4 lapa kurā pazīmēt, pasvītrot, uzrakstīt kaut ko – un ļoti bieži ir slinkums to pārrakstīt trubā. Fočēt arī nav jēgas – visu laiku tak nāk klāt kaut kas. Nākas samierināties ar to, ka pie tās info tikšu tikai kad būšu darbavietā :)

    papīra cilvēks
    06.09.2017 13:17

    Es sekoju kā attīstīsies šis produkts: https://remarkable.com/ – diezgan interesants risinājums tādiem kā man “papīra cilvēkiem”. Lai cik būtu telefonu un planšetdatoru tāpat papīra pietrūkst.

    Lapsinieks
    06.09.2017 13:53

    tieši manas domas. jūtūbē redzamais gan drusku bažī – redzama nopietna bremze visā tajā procesā un arī daudz dīvainību

    Reklāma