Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer laiž tirdzniecībā jaunas ultraplānas, konvertējamas ierīces: Swift 5, Spin 5 un Switch 7 Black Edition

    Jaunākie raksti

    Acer ir paplašinājis savu populāro ultraplāno, konvertējamo un noņemamo Windows 10 ierīču portfeli ar nākamās paaudzes Swift, Spin un Switch modeļiem. Papildinājumos ir iekļauti jauni, īpaši spēcīgi 8. paaudzes Intel® Core™ procesori, drošāka biometrijas tehnoloģija, kas atbalsta Windows Hello, un universālas izmantojamības iespējas, kas nepieciešamas neierobežotai izklaidei un profesionālai produktivitātei. Līdztekus šo piezīmjdatoru veiktspējai un mobilitātei tie arī var lepoties ar jaunu atsvaidzinošu stilu un dizainu, nodrošinot ideālu formas un funkciju līdzsvaru.

    “Acer nepārtraukti ievieš jaunākās tehnoloģijas visā piezīmjdatoru klāstā, lai sniegtu cilvēkiem nepieciešamo personālo datorlietošanas prasmi digitāli orientētā pasaulē,” teica Džerijs Kao (Jerry Kao), IT Products Business of Acer Inc. prezidents. “Lai strādātu, spēlētu vai radītu birojā vai ceļā, Acer piedāvā plašu produktu klāstu, lai apmierinātu mūsdienu lietotāja dažādās un unikālās vajadzības.”

    Reklāma

    “Dators ar iebūvētiem 8. paaudzes Intel Core procesoriem rada pārliecību, ka tas ir aprīkots un optimizēts visizsmalcinātākajai veiktspējai un pieredzei,” sacīja Intel klientu korporācijas Client Computing grupas viceprezidents Kriss Volkers (Chris Walker). “Acer jaunie ultraplānie datori ir izteikti unikāli, bet tos apvieno to dinamiskais dizains, kā arī iespaidīgās izklaides iespējas, vienkāršā ērtība un neticamie 40% veiktspējas uzlabojumi, ko piedāvā 8. paaudzes Gen Intel Core processori.”

    “Acer jaunās paaudzes Swift, Spin un Switch piezīmjdatori apvieno funkcionalitāti un mobilitāti ar Windows 10 jaudu un veiktspēju,” teica Pīters Hans (Peter Han), Partner Devices and Solutions, Microsoft Corp. viceprezidents. “Viegli, spoži un spēcīgi, šie piezīmjdatori piedāvā trīs lieliskas iespējas ikvienam, kurš savu datoru izmanto darbam vai izklaidei, mājās, birojā vai ceļā.”

    Switch 7 Black Edition — pasaulē pirmais bez ventilatora 2-in-1 piezīmjdators ar diskrētu grafiku

    Acer celmlauzis Switch 7 Black Edition ir pasaulē pirmais bez ventilatora 2-in-1 piezīmjdators, kas aprīkots ar diskrētu grafiku, ko varēja izmantot Acer inovatīvā Dual LiquidLoop™ tehnoloģija bez ventilatora dzesēšanas sistēmas. Ar jaudīgu 8. paaudzes Intel Core i7 procesoru un NVIDIA® GeForce® MX150 grafiku, tas ir ideāli piemērots intensīviem uzdevumiem, radošam darbam un satura straumēšanai. Izstrādāts mobilitātei, jaunais Switch 7 Black Edition ir neticami daudzpusīgs, sver mazāk par 1,15 kg (2,5 lb), ar noņemamu tastatūru. Switch 7 Black Edition stilīgā un vieglā dizaina elements ir izturīgs, matēta alumīnija korpuss, kas rada spēcīguma un skaista pieskāriena sajūtu.

    Switch 7 Black Edition ir pirmais Acer dators, kas aprīkots ar Acer AutoStand ™, patentētu atvilktni, ko var automātiski izvilkt un automātiski ievilkt, nodrošinot vienkāršu roku operāciju, viegli atverot un pielāgojot displeju klavieres piezīmjdatorā.

    Izmantojot lielu 13,5 collu IPS displeju ar 2256 x 1504 rezolūciju, Switch 7 Black Edition piedāvā asu, izteiksmīgu vizuālo pieredzi no platiem skatu leņķiem. Jaunākajam Switch modelim ir iegults irbulis, ko darbina Wacom EMR tehnoloģija, kas pieļauj 4096 līmeņus uzspiediena jutīgumam un spiediena kontroles atbalsta slīpuma leņķim, vilkuma platumam vai ēnojumam. Šis irbulis tagad ir bez baterijas, un tas ir aprīkots ar gludu apvalku, kas lietotājiem nodrošina autentiskāku rakstīšanu un ieskicēšanu, izmantojot Windows tinti.

    Atbalstot Windows Hello, Swift 7 Black Edition aprīkots ar optisko elementu ar zem stikla pirkstu nospiedumu sensora dizainu ar POA (Power on Authentication, strāvas autentifikācija), kas ļauj lietotājiem ieslēgt ierīci un nekavējoties pieteikties ar vienu pieskārienu.

    Swift 5 — ekstrēma pārnesamība bez kompromisiem attiecībā uz jaudu

    Jaunais Swift 5 ir paredzēts lietotājiem, kuri vēlas lielisku pārnesamību, stabilu veiktspēju un stila pieskārienu. Elegantais izstrādājums sver mazāk par 1 kg, tas ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri vienmēr ir ceļā. Izsmalcināta materiālu izvēle ietver īpaši vieglus magnija un litija sakausējumus augšējam un apakšējam pārsegam, kā arī magnēzija un alumīnija sakausējumus, kas nodrošina papildu stingrību plaukstu atpūtas zonā.

    Izmantojot 8. paaudzes Intel Core procesoru spēku, Swift5 piedāvā ļoti ātru un elastīgu pieredzi ar 8 stundu baterijas darbības laiku. Izmantojot Windows 10 un 2×2 802.11ac bezvadu tīklu, tas ļauj lietotājiem strādāt efektīvi visu diennakti.

    Interaktīvs multi-touch Full HD IPS2 skārienekrāns un šaurs rāmja dizains palielina skatīšanās pieredzi. Acer TrueHarmony™ ar Dolby Audio™ Premium tehnoloģiju nodrošina jaudīgu un skaidru audio skaņu, savukārt Skype for Business sertifikāts nodrošina precīzas videokonferences un lielisku pieredzi ar Cortana.

    Acer Spin 5

    Viegls, pārnēsājams un ievietots iespaidīgā metāla korpusā, Spin 5 ir ierīce, kas piemērota stilīgam, pašapzinīgam profesionālim visa veida darbam un izklaidei. Ierīces daudzpusīgās, konvertējamās formas faktors lietotājiem ļauj ērti pārslēgties no klēpjdatora uz planšetdatoru, no rādīšanas uz telts režīmu, kas padara Spin 5 par ideālu platformu, lai veidotu un koplietotu saturu.

    Viegli pārnēsājams, Spin 5 13 collu modelis sver 1,5 kg un ir 15,9 mm plāns, savukārt tā 15 collu brālis sver mazliet vairāk par 2 kg un ir 17,9 mm plāns. Kaut arī šī ierīce ir pārnēsājama, tā ir izstrādāta, lai ietilpinātu jaunos 8. paaudzes Intel Core procesorus, līdz pat 16 GB DDR4 atmiņu, līdz pat 13 stundām ilgu baterijas darbības laiku un atsevišķu grafikas iespēju NVIDIA GeForce GTX 1050 15 collu modeļiem. Tas ļauj Spin 5 veikt intensīvu radošo darbu, piemēram, grafisko dizainu un video rediģēšanu. Tas arī palīdz piedāvāt izcilas izklaides iespējas ar asām, patiesīgām krāsām, kas atdzīvojas Full HD.

    Pateicoties lieliskam skārienjutīgumam, ass 13 vai 15 collu displejs darbojas arī ar papildu Acer Active Stylus, kas nodrošina neticamu precizitāti, nodrošinot lielāku kontroli darba laikā un uzlabojot lietojamību, izmantojot Windows tinti. Acer Omni-directional ExoAmp antena optimizē Spin 5 antenas pozīciju, lai nodrošinātu stabilu bezvadu signālu, neatkarīgi no tā, vai antena atrodas zem piezīmjdatora metāla vāka un kurp vērsta ierīce.

    Pateicoties Acer TrueHarmony, Dolby Audio Premium tehnoloģijai un diviem priekšējiem skaļruņiem, Spin 5 nodrošina kristāldzidru un iespaidīgu skaņu. Izmantojot sertificētu Skype for Business, Spin 5 apvieno četrus mikrofonus, kas aprīkoti ar tāla lauka balss atpazīšanas tehnoloģiju, kas ļauj lietotājiem piekļūt Cortana no attāluma līdz četriem metriem. Tas ļauj ātri saņemt atbildes uz brīvroku režīmu, pārbaudīt laika apstākļus vai satiksmi, iestatīt atgādinājumu, saņemt pārskatu par ikdienas grafiku un vēl vairāk — tikai ar balsi…

    Cenas un pieejamība

    Acer Switch 7 Ziemeļamerikā būs pieejams decembrī, sākot no USD 1699; un EMEA decembrī, sākot no EUR 1999.

    Acer Swift 5 Ziemeļamerikā būs pieejams decembrī, sākot no USD 999; un EMEA decembrī, sākot no EUR 1099, un Ķīnā novembrī, sākot no CNY 7499.

    Acer Spin 5 septembrī būs pieejams Ziemeļamerikā gan 13 collu, gan 15 collu modeļi, sākot ar USD 799; EMEA septembrī ar 13 collu modeli, sākot no EUR 899, un 15 collu modeļi, sākot no EUR 999.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    06.09.2017 08:16

    strāvas autentifikācija)

    Lapsinieks
    06.09.2017 09:21

    ekrāna apmales joprojām briesmīgas. man viens tāds acera transformeris ar w10 mājās mētājās un neko labu es par to pateikt nevaru. lādētājs ļurkājās, klavai taustiņi paši birst ārā, šļūkā pa galdu, jo “gumijas” ķepas netur. slinkums pat visus gļukus aprakstīt.

    KKTK
    06.09.2017 10:53

    Esmu redzējis bariņu Aiseru ar salauztām ekrāna eņģītēm. Tā kā nav pārsteigums – viņi uz to jau gāja sen :D

    x
    06.09.2017 11:10

    nobeigumā jautājums ražzotājiem – laikos, kad ekrāns var nebūt piesiets klavierei ar cietajām eņģēm, kurš un kad uztaisīs laptopu ar ekrānu, kas atrodas normālā augstumā bez grāmatu kaudzes izmantošanas?

    laikos, kad ir superpuper materiāli, viegli un izturīgi, var tak uztaisīt kompaktu salokāmu kāju (dajebkādu turekli), lai ekrāns nebūtu jātur vēdera līmenī kā sazinkādos aizlaikos. savādāk es neredzu jēgu likt laptopiem sazincik labus ekrānus, ja tie tāpat jāizmanto ar ārējo ekrānu ergonomisku apsvērumu dēļ.

    Reklāma