Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 Fall Creators Update sagaidāms jau 17. oktobrī

    Jaunākie raksti

    IFA 2017 norises laikā Berlīnē atklāts, ka Windows 10 gaidāmais atjauninājums Fall Creators Update pie lietotājiem nonāks 17. oktobrī. Fall Creators Update tika izziņots Microsoft Build konferencē maijā. Sagaidāms, ka Fall Creators Update atnesīs vairākus interesantus uzlabojumus kopā ar saskarnes izskata izmaiņām.

    Windows 10 Fall Creators Update atnesīs iespēju pilnībā sinhronizēt dažādu saturu starp datoru un Android viedtālruni – dokumentus, fotogrāfijas, daļēji arī atvērtās tīmekļa lapas. Tīmekļa lapas gan nāksies nosūtīt uz datoru ar Android Share funkciju. Tāpat ar viedtālruni varēsi pārstartēt vai izslēgt datoru. Microsoft plāno Windows 10 galddatoriem un klēpjdatoriem piedāvāt iespēju saņemt Android viedierīču paziņojumus un pat spēt atbildēt uz e-pastiem vai īsziņām. Windows 10 parādīs nokavētos zvanus, kalendāra paziņojumus u.tml.

    Reklāma

    Fall Creators Update atnāks ar jaunu operētājsistēmas saskarni Microsoft Fluent Design System, kas iepriekš tika dēvēta par Project Neon. Fluent Design jau atnācis kā atjauninājums, izskats novērtējams Windows 10 kalkulatora lietotnē.

    Fall Creators Update uzlabos sadarbību ar digitālajiem irbuļiem Windows Ink. Turpmāk varēs veikt piezīmes PDF dokumentos, tiks pievienota arī Find my Pen iespēja.

    Windows Mixed Reality būs daļa no Fall Creators Update, kas kopā ar Acer, Dell, HP un Lenovo piedāvās dažādas iespējas kopā ar papildinātās realitātes brillēm.

    Diemžēl ne visas iespējas, kas tika izziņotas Build konferencē, nonāks pie lietotājiem jau rudenī – Microsoft vienkārši nepaspēs tās sagatavot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    04.09.2017 10:12

    Jauns kalkulatora dizains? “Shut ap and take my money”!

    Reklāma