Web Analytics
More
    Reklāma

    Izraēla aicina piedalīties jaunuzņēmumu konkursā un braukt uz Jeruzalemi

    Jaunākie raksti

    Šī ir iespēja jaunuzņēmumiem, kas darbojas sociālās uzņēmējdarbības un “gudro pilsētu” jeb pilsētas attīstības tehnoloģiju jomā! Latvijas Startup uzņēmumu asociācija ‘Startin.lv’ sadarbībā ar Izraēlas vēstniecību Latvijā aicina pieteikties starptautiskam konkursam ‘Start Jerusalem 2017’. Pieci labākie uzņēmumi konkursa finālā 13. septembrī cīnīsies par galveno balvu – pilnībā apmaksātu piecu dienu braucienu uz Izraēlu un dalību startup inovāciju programmā.

    Konkursā aicināti pieteikties startup uzņēmumi, kas darbojas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju jomā, īpaši web risinājumu, mobilo datu un lietu interneta jomā. Otrs virziens – sociālās uzņēmējdarbības projekti, kas vērsti uz globālo tirgu. Līdz 5. septembrim piesakies šeit: https://www.f6s.com/startjerusalem2017latvia/apply. Pieci veiksmīgākie, kuri būs iekļuvuši prezentāciju finālā, tiks paziņoti 2017. gada 8. septembrī. Tos izvēlēsies ekspertu komanda.

    Reklāma

    Šie pieci labākie jaunuzņēmumi savas idejas prezentēs žūrijai konkursa finālā 13. septembrī kopstrādes telpā ‘Teikums’. Uzvarētājs no 5. – 11. novembrim dosies pilnībā apmaksātā braucienā uz Izraēlu. Brauciena laikā būs iespēja iegūt vērtīgu pieredzi, apmeklēt seminārus un veidot augsta līmeņa sadarbību ar Izraēlas lielākajiem uzņēmumiem un investoriem. Tāpat visa komanda dosies ekskursijā uz Izraēlas pilsētām Jeruzalemi un Telavivu.

    Pasaules mērogā Izraēla iemantojusi startup valsts statusu – šeit radīti vairāki tūkstoši startup uzņēmumu, kas investīcijās ir piesaistījuši ievērojamas naudas summas. Aktīvs valsts un vietējo privāto investoru atbalsts ik gadu ļauj radīt jaunas idejas un inovācijas, kas sekmē valsts attīstību un izaugsmi. Katru gadu Izraēla uzņem startup vides entuziastus no Eiropas, Amerikas, Āzijas un citām valstīm, rīkojot dažādus starptautiskus konkursus. Viens no populārākajiem ir ‘Start Tel Aviv”, kura pēdās šogad pirmoreiz startē ‘Start Jerusalem’.

    Latvijas Startup uzņēmumu asociācija ‘Startin.lv’ jau agrāk veidojusi veiksmīgu sadarbību ar Izraēlas vēstniecību. Jau trešo gadu noticis ‘Start Tel Aviv’ konkurss Latvijā. Tajā šogad uzvarēja videi draudzīgu un viegli lietojamu māla minerālu materiālu ražošanas uzņēmums ‘Alina’. Uzņēmuma pārstāvji kopā ar citiem Latvijas delegācijas pārstāvjiem septembra pirmajā nedēļā viesojas Telavivā ‘DLD Inovāciju festivālā’. Pagājušajā gadā Latviju festivālā un prezentāciju konkursā pārstāvēja startup uzņēmuma ‘CheeksUp’ īpašniece Ilze Zaharāne, bet 2013. gadā, kad konkurss Latvijā notika pirmo reizi, Izraēlu apmeklēja Eldars Šarafutdinovs no startup uzņēmuma „Fastr Books”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma