Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviešu Ubiquiti Labs izstrādā valkājamu minikameru FrontRow

    Jaunākie raksti

    Latvijā izvietotais Ubiquiti Labs ir daļa no ASV tehnoloģiju uzņēmuma Ubiquiti Networks. Latvieši ir izveidojuši visai spējīgu (un vidēji statistiskā latvieša izpratnei arī gana dārgu) bezvadu maršrutētāju Amplifi, kas paredzēts prasīgiem mājas lietotājiem. Amplifi nodrošina jaudīgu un stabilu interneta pieslēgumu arī tad, ja tiek lietots daudz viedierīču. Amplifi izstrādē investēti trīs miljoni eiro.

    Jaunākais Ubiquiti Labs produkts ir kaklā karināma kamera FrontRow, kuras cena ir iespaidīgi 399 dolāri. FrontRow kamerai faktiski ir divas kameras – aizmugurē 8 megapikseļu kamera, bet nosacītajā priekšpusē ir 5 megapikseļu kamera. FrontRow saņēmis arī 2 collu apaļas formas LCD skārienekrānu.

    Reklāma

    FrontRow uzņem 1080p izšķirtspējas video, ko vari straumēt uzreiz Facebook vai YouTube līdz pat divu stundu garumā. FrontRow pamata ideja ir atbrīvot rokas no viedtālruņa, turpinot uzņemt video. FrontRow kameru var novietot uz galda vai pat izmantot kā videoreģistratoru. FrontRow kamera izmanto Android operētājsistēmu.

    FrontRow Story Mode savāc īsus video fragmentus un fotogrāfijas 12 stundu garumā, pēcāk izveidojot nelietu videostāstu. Ražotājs apgalvo, ka FrontRow gaidstāves režīmā darbojas 70 stundas. Ierīcē ir uzstādītas Dropbox un Spotify lietotnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    16.08.2017 17:28

    Man patīk! Skata leņķis arī izskatās pietiekoši plats.Daudzās situācijās šāds lieliski varētu aizstāt klasisko GoPro. Tīri ērts varētu būt arī ceļojumā, kā arī publiskās vietās kur nav īsti ērti “zīmēties” ar GoPro… Katrā ziņā es šim pielietojumu redzu.

    KKTK
    16.08.2017 21:43

    OMG! Vai to var piekārt tā, lai redz pakaļu? :D

    x
    17.08.2017 10:15
    Reply to  KKTK

    svešu)

    Janis Z
    17.08.2017 22:38
    Reklāma