Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft iekšējais dokuments atklāj biežas Surface Book atgriešanas

    Jaunākie raksti

    Microsoft ir publiski noliedzis, ka Surface Book dators ir neuzticams, tomēr nesen noplūdušais iekšējais uzņēmuma dokuments parāda, ka Surface Book ir viena no lūstošākajām ierīcēm pēdējo gadu laikā. Nesenais Consumer Reports pētījums norāda, ka aptuveni katrs ceturtais Surface Book tiek atgriezts Microsoft.

    Surface Book iznākšanu pavadīja negaidīti augsts brāķa procents – 17%. Pēcāk sešu mēnešu laikā tika atgriezti vēl 10% Surface Book datoru. Līdzīgi esot ar Surface Pro 4, kas arī uzreiz pēc pārdošanas tiekot atgriezts 16% gadījumu, bet nākamajos sešos mēnešos Microsoft saņem atpakaļ vēl aptuveni 10% no Surface Pro 4.

    Reklāma

    Sākotnēji Microsoft iekšienē klīdis uzskats, ka daļā gadījumu vainīgi ir jaunie Intel Skylake procesori, jo citi ražotāji arī piedzīvojuši dažādas problēmas un atsaukumus, tomēr Microsoft ir īpaši neveicies. Kamēr citi ražotāji ātri spējuši sakārtot Skylake procesoru problēmas ar programmatūras labojumiem, Microsoft Surface Book paplašināmais aparātprogrammatūras interfeiss (firmware) un speciāli izstrādātie draiveri neļāvuši ātri reaģēt, un novērst līdz šim nelielo Intel Skylake procesoru problēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dairis Jankovskis
    15.08.2017 15:04

    Pff.. Windows nav nekad vainīgs.comment image

    Reklāma