Web Analytics
More
    Reklāma

    Lonely Planet izlaiž Instagram-tipa lietotni Trips

    Jaunākie raksti

    Populārais ceļotāju draugs Lonely Planet izveidojis jauna tipa lietotni ceļošanas entuziastiem Trips. Trips ir gluži kā Instagram, tikai Trips lietotnē tiek izvietotas ceļojumu fotogrāfijas. Trips piedāvā dalīties ar piedzīvoto un ieteikumiem, lai citiem ceļotājiem būtu vienmēr līdzi idejas un brīdinājumi par valsti, pilsētu vai kādu objektu.

    Instagram arī šobrīd piedāvā visai plašas iespējas sekot līdzi ceļotājiem, tomēr ļoti bieži izpaliek rakstiska informācija par konkrētu vietu, iespējām vai brīdinājumiem. Trips nāksies pamatīgi pasvīst, lai savāktu ievērības cienīgu fanu pulciņu, jo šobrīd Lonely Planet izmanto 1.4 miljoni lietotāju, kamēr National Geographic fanu pulks Instagram sasniedz 80 miljonus.

    Reklāma

    Trips lietotne seko Lonely Planet iepriekš izlaistajai Guides lietotnei pagājušajā gadā. Trips lietotne ļauj izvēlēties savas iecienītākās tēmas un pēcāk ziņu plūsmā ieraudzīt visu interesējošo. Discover sadaļa paver pasauli vēl plašāku, iepazīstinot ar varbūt iepriekš nezināmiem pasaules nostūriem.

    Trips lietotne pieejama bez maksas iOS, bet Android operētājsistēmās izmantotājiem jāpaciešas līdz rudenim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Daris
    10.08.2017 15:28

    Kad ceļoju, iepriekš cenšos neskatīties apceļojamo vietu bildes. Tas ir jaukāka pārsteiguma sajūta, nekā bildēs viss jau redzēts :)

    Daris
    10.08.2017 15:30
    Reply to  Daris

    Tad nevis tas – kaitina šī gugle klaviatūra, kas cenšas pareizi rakstīto pārveidot nepareizi.

    Lapsinieks
    10.08.2017 15:57
    Reply to  Daris

    izslēdz iestatījumos. kur problēma?

    Reklāma