Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izveido Instagram kontu. Kas gaidāms?

    Jaunākie raksti

    Apple ļoti reti izmanto mūsdienām tik ierastos reklāmu kanālus – Facebook, Twitter u.tml., tāpēc vēl jo lielāks izbrīns ir par Apple pievienošanos Instagram. Iepriekš Apple neizmantoja nevienu sociālo tīmekli, kas saistāms ar fotogrāfiju izvietošanu.

    Ko mēs varam no Apple sagaidīt? Apple ar mirkļbirku #shotoniphone aicina izvietot savus darbus Instagram, iespējams, kāds no tiem tiks pārpublicēts Apple kontā. Visticamāk, šī būs kārtējā “Shot on iPhone” akcija, kas zīmola entuziastus gatavo iPhone 8 atnākšanai.

    Reklāma

    No iPhone 8 tiek gaidīti vairāki uzlabojumi, piemēram OLED tehnoloģijas ekrāns un pirkstu nospiedumu nolasītājs zem ekrāna aizsargstikla, bet pēdējo mēs droši vien neredzēsim. Tāpat tiek uzskatīts, ka Apple strādā pie papildinātās realitātes tehnoloģijām, kas arī nonāks iPhone 8.

    Goldman Sachs prognozes un veiktie aprēķini norāda, ka iPhone 8 cena kāps, kas gan nebūtu nekāds pārsteigums, jo arī Samsung un Huawei ir jūtami audzējuši viedtālruņu flagmaņu cenas. Tomēr visai negaidīts ir paziņojums, ka iPhone 8 būs par vismaz 25% dārgāks, ja to salīdzina ar iPhone 7.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma