Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe pārstrādā Lightroom for Android lietotni

    Jaunākie raksti

    Adobe tikko izziņojusi Lightroom lietotnes atjaunināšanu gan iOS, gan arī Android izmantotājiem. Android lietotāji var priecāties, jo Adobe ir pilnībā pārveidojusi Lightroom saskarni, lai tā atbilstu skārienekrānu vadības īpatnībām. Tāpat izmantoti dažādi elementi no Material Design koncepta.

    Uzlabota kopējā lietotnes ātrdarbība, tāpat pamatīgus uzlabojumus redzēsim Organize View sadaļā, pārveidotas Edit un Selective Edit iespējas. Diemžēl ar to arī Android lietotāju prieki beidzas – nekādas jaunas iespējas klāt nav nākušas. Lightroom iOS lietotāji saņemšot arī pāris nebijušas iespējas, kas pie Android nonāks tikai pēc vairākiem mēnešiem.

    Reklāma

    Lietotne atbalsta pie viedierīcēm pievienotas klaviatūras un peles, kas varētu lieti noderēt nopietnākos darbos, ja vien bakstīšanās planšetē būtu dēvējama par nopietnu darbu. Adobe Lightroom lietotne ir bez maksas, tomēr tās pilnvērtīgai izmantošanai (datu sinhronizēšanai starp ierīcēm) nāksies izmantot Adobe Creative Cloud Photography maksas pakalpojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    A.Z
    20.07.2017 11:53

    Es saprotu,ka raksti pārsvarā ir copy-paste no svešzemju mēlē rakstošiem medijiem,bet virsrakstu jau nu tomēr var pārtulkot pilnībā latviski.Liekas,ka rakstu satura kvalitāte iet uz leju.

    Olegs Falevics
    20.07.2017 11:59
    Reply to  A.Z

    Viņiem Bentliji un Rolsrojsi jātestē, ļoti labi saprotu autorus ))

    Bet aplikācija laba. Bija un ir. Ļauj iegremdēties atmiņās!

    Kristaps Skutelis
    20.07.2017 12:09
    Reply to  A.Z

    Tev tik ļoti pietrūkst vārda Photoshop? :)

    Reklāma