Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung no Note7 atgūs aptuveni 157 tonnas vērtīgo metālu

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka gadu pēc nelaimīgā Samsung Galaxy Note7 iznākšanas beidzot būs ticis galā ar visiem saražotajiem, bet pēcāk atgrieztajiem viedtālruņiem. Šajā vasarā vairākās pasaules vietās Samsung uzsāks pārdot pārstrādātā viedtālruni, kas ieguvis Samsung Galaxy Note Fan Edition nosaukumu.

    Tādējādi Samsung ne tikai iztīrīs savas noliktavas, bet uzņēmumam arī nenāksies pārstrādāt saražotos viedtālruņus. Korejas valdība varētu atteikties no soda naudām par elektronikas veidoto vides piesārņojumu. Samsung plāno pārdot vismaz 400 000 Galaxy Note Fan Edition viedtālruņu. Galaxy Note Fan Edition saņems 3200 mAh akumulatorus, kas izgājuši astoņu pakāpju drošības testus. Pagaidām nav zināms, vai Galaxy Note Fan Edition tiks piedāvāts Eiropā.

    Reklāma

    400 000 Galaxy Note7 ir maza daļa no saražotajiem viedtālruņiem. Ko iesākt ar pārējiem? Tos Samsung grasās pārstrādāt, iegūstot vairākas tonnas ar dažādiem dārgiem materiāliem. Tiek lēsts, ka no Galaxy Note7 pārstrādēm varēs iegūt aptuveni 157 tonnas dažādu retu un dārgu metālu. Tiek lēsts, ka Samsung noliktavās ir aptuveni 4.3 miljoni saražoto Galaxy Note7 viedtālruņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    19.07.2017 19:15

    sanāk, ka baigais bleķis tas samsung))

    Reklāma