Web Analytics
More
    Reklāma

    Šāds varētu izskatīties 2017. gada Google Pixel XL ar AMOLED ekrānu

    Jaunākie raksti

    Baumu avoti norāda, ka esam tikuši līdz jauno Google Pixel 2017. gada modeļu izskatam. Precizitātei – augstāk attēlā redzams Google Pixel XL modelis, kas saņēmis AMOLED ekrānu un ekrāna malu apmales tik plānas, ka tās nav redzamas.

    Tiek ziņots, ka ticamība baumām ir 8 no 10 punktiem, tomēr pastāv iespēja, ka Google vēl pārstrādās Google Pixel XL dizainu, un noplūdušie attēli ir tikai niecīga daļa no visiem uzņēmuma iekšienē apspriestajiem Google Pixel XL izskatiem. Baumas norāda arī uz spiedienjūtīgu Pixel XL, kas atbilstu HTC U11 spējām.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka Google plāno veidot pašu savus viedierīču procesorus, kas ļautu vēl vairāk pielāgot Android darbību ierīces tehniskajām iespējām. Tas pats attiektos arī uz citiem Google produktiem, piemēram, Nest viedās mājas ierīcēm, kas izmanto Texas Instruments procesorus. Pixel viedtālruņi šobrīd paļaujas uz Qualcomm procesoriem. Google plānos ir uzlabot virtuālās un papildinātās realitātes darbināšanas iespējas, kas prasa visai jaudīgus, nelielus un bieži arī specifiskus procesorus. Apple pēdējos gados ļoti veiksmīgi izmanto dažādus blakusprocesorus, lai skaitītu soļus ar M sērijas kustības blakusprocesoriem, kas spēj labāk un precīzāk paveikt darbu taupot enerģiju.

    Vēl martā Google oficiāli apstiprināja Pixel sērijas turpinājumu. Pixel sērija turpinās būt dārga, tā saņemšot lieliskas kameras un premium uzbūves materiālus. Pixel sērijas fani varētu vēlēties arī ūdens noturību, lai Google viedtālruņi neatpaliktu no Apple un Samsung flagmaņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raymond
    13.07.2017 10:13

    Mans nākamais telefons ja nemaksās 800eiro. Šobrīd ir OnePlus 3. OP5 galīgi neuzrunā, bet galaxy 8 pārāk ilgi jāgaida apdeiti uz jaunākām android versijām.

    Prusljix
    14.07.2017 18:19
    Reply to  Raymond

    Zinot ar kādu cenu parādījās iepriekšējais Pixel Latvijā, tad būs visi 1000eur šis brīnums.

    x
    13.07.2017 10:41

    tas nosaukums…izrunājiet mēlmežģi pixel xl….nu, sauktu par pixxl kā tagad ierasts un miers mājās)

    Uldis M.
    14.07.2017 10:04
    Reply to  x

    Piksel-iksel :)

    x
    15.07.2017 14:35
    Reply to  Uldis M.

    ))

    Krotow
    14.07.2017 20:31

    Vai tur būs iebūvētas apiešanās ar aparātu brīdinājuma skaņas, lai verķis, kad to paijā, apmierināti rukšķ. Un apsēžoties uz bikšu pakaļkabatā aizmirsta aparāta, tas sāk aizvainoti kviekt.

    Reklāma