Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Festival izziņo norises datumus un sadarbību ar 500 Startups akseleratoru

    Jaunākie raksti

    27. un 28. novembrī Rīgā notiks jau otrais globālais tehnoloģiju, startup un dzīvesstila festivāls Digital Freedom Festival (DFF), kurā startup uzņēmumiem būs ekskluzīva iespēja prezentēt savas idejas pasaules ietekmīgākā akceleratora 500 Startups konkursā un saņemt uzaicinājumu startēt akcelerācijas programmā Silīcija ielejā.

    Digital Freedom Festival līdzdibinātājs un viena no veiksmīgākā Latvijas startup Infogr.am līdzdibinātājs Uldis Leiterts: “Festivāls un Latvija ir pamanīta globālā līmenī. Festivāla tēmas ir ļoti aktuālas, kā arī startup konkurss, sadarbībā ar mūsu draugiem no 500 Startups Silīcija ielejā, ir devis pozitīvus rezultātus – uzvarētāji Funderful šobrīd strādā un attīstās jaunos tirgos. Vēlamies, lai uz Latvijas simtgadi Digital Freedom Festival kļūst par ietekmīgāko digitālās kultūras satikšanās vietu Ziemeļeiropā, kur startup uzņēmēji, investori, korporācijas, politikas veidotāji ir “uz viena viļņa”, gūst iedvesmu un zināšanas, lai spertu jaunus, galvu reibinošus attīstības soļus.”

    Reklāma

    Centrālās tēmas – viedās pilsētas un kiberdrošība, mākslīgais intelekts, zaļās tehnoloģijas, FinTech un digitālā detoksācija jeb digital detox.

    Digital Freedom Festival līdzibinātāja un vadītāja Dagnija Lejiņa: “Turpināsim attīstīt Rīgu par “tehnoloģiju Davosu” – globāla līmeņa satikšanās platformu, kur meklējam risinājumus digitālās revolūcijas izaicinājumiem – kā izveidot globālu un ilgstpējīgu biznesu, kā mākslīgais intelekts ietekmēs mūsu dzīvi, kā tehnoloģijas ir savietojamas ar “zaļo” domāšanu, kā balansēt savus digitālos ieradumus un vienlaikus saglabāt personiskās dzīves kvalitāti… Tehnoloģijas strauji ievieš būtiskas izmaiņas mūsu katra dzīvē – svarīgi apzināties jau tagad, ko un kā mēs katrs no tā varam maksimāli iegūt, biznesā, valsts pārvaldē un arī individuāli. Esam izvirzījuši mērķi akcentēt sieviešu ieguldījumu tehnoloģiju attīstībā, tādēļ 50% runātājus aicināsim tieši no sieviešu vidus.”

    Startup uzņēmējiem iespēja startēt akcelerācijas programmā Silīcija ielejā

    Digital Freedom Festival aicina sēklas stadijas (seed) startup uzņēmumus pieteikties 500 Startups ideju konkursā, kura 10-15 labāko ideju autori tiks uzaicināti piedalīties individuālās meistarklasās ar mentoriem no Silīcija ielejas, bet 3-5 būs iespēja prezentēt savas idejas uz Digital Freedom Festival galvenās skatuves. Konkursa uzvarētājs saņems uzaicinājumu startēt akcelerācijas programā Silīcijas ielejā.

    Pirmā 500 Startups pitch konkursa uzvarētājs, Funderful dibinātājs Raimonds Kulbergs: “Startup dibinātājs ir kā garo distanču skrējējs, nepieciešama izturība un pacietība, taču dalība 500 Startups akceleratora programmā ir kā sports ar vēl divreiz lielāku paātrinājumu un jaudu. Tā ir unikāla iespēja mācīties no augsta kalibra speciālistiem, visspējīgākajiem savā jomā, gūt pieredzi no miljardu dolāru vērtiem cilvēkiem un uzaudzēt muskuļus tālākajām cīņām.”

    Festivālā startup uzņēmēji varēs piedalīties izglītojošās meistarklasēs, vairākos startup ideju (pitching) konkursos, prezentēt sevi EXPO, tikties ar korporāciju vadītājiem un žurnālistiem. Savukārt investori aicināti tikties ar daudzsološākajiem startup un tehnoloģiju uzņēmumiem no Baltijas reģiona, kā arī Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas un citām valstīm.

    Divu dienu festivāla biļetes no 30.jūnija par izdevīgu cenu var iegādāties mājaslapā www.digitalfreedomfestival.com.

    Aicinām sekot jaunumiem līdzi arī Digital Freedom Festival Facebook, Twitter un Instagram kontos (#DFFestival).

    Konferenci organizē Digital Freedom Festival domubiedru grupa, nevalstiskā organizācija DFF, kā arī reputācijas vadības kompānija Lejiņa & Šleiers.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma