Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook sasniedzis 2 miljardu aktīvu ikmēneša lietotāju latiņu

    Jaunākie raksti

    Marka Zakerberga Facebook tikko sasniedzis gandrīz neticamu rādītāju – Facebook aktīvi ik mēnesi izmanto nu jau vairāk nekā 25% pasaules iedzīvotāju jeb 2 miljardi cilvēku. Zakerbergs uzskata, ka Facebook var sasniegt arī 3 miljardu atzīmi tuvāko gadu laikā, bet pie tā būs pamatīgi jāstrādā.

    Lielākā turpmākas Facebook izplatības problēma būs interneta nepieejamība jaunattīstības valstīs. Tiesa, iepriekš Facebook, Google un citi lielie tirgus spēlētāji jau vairākus gadus strādā pie jaunattīstības valstu iedzīvotāju vilināšanas savos valgos ar lētiem viedtālruņiem un lietotnēm, kas minimāli tērē pārsūtāmo datu apjomu. Lielākās problēmas ir Āfrikā, kur daudzviet vispār nav pieejas nekādam internetam, pat ne ļoti lēnam.

    Reklāma

    Tāpat milzīgajā Ķīnas tirgū Facebook ir vienkārši bloķēts. Ķīnā ir vairāk nekā 700 miljoni interneta lietotāju, kurus būtu ļoti vienkārši pievērst Facebook izmantošanai. Ar Ķīnas iedzīvotāju iesaisti Facebook trīs miljardu lietotāju plāns būtu viegli sasniedzams.


    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    29.06.2017 09:33

    Facebook ir vislielākais izspiedējvīruss pasaulē! Kad tev lapai ir sekotāji, labs vidējais rādītājs būs 10%, kas ieraudzīs tavu publicēto saturu. Gribi vairāk – MAKSĀ!

    Kristaps Skutelis
    29.06.2017 10:09
    Reply to  nabadanga

    Vai arī iemācies veidot saturu, kas varētu interesēt lapas sekotājiem. Sliktu saturu Feisbuks arī par naudu ne pārāk gribēs rādīt cilvēkiem.

    Lapsinieks
    29.06.2017 10:24

    zelta vārdi.

    x
    29.06.2017 10:24
    Reply to  nabadanga

    drīzāk jau – sagrābējvīruss.
    re, cilvēks lieto feisbuku, pats to negribēdams….

    Reklāma