Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais YotaPhone 3 gaidāms rudenī

    Jaunākie raksti

    Ķīnā bez lielām ceremonijām izziņots YotaPhone 3, kas tirgū varētu nonākt kaut kad uz rudens pusi. YotaPhone 2 (attēlā augšā) atnāca ar otru E-ink ekrānu viedtālruņa aizmugurē, un arī jaunais YotaPhone 3 saņēmis E-ink tehnoloģijas papildekrānu kopā ar galveno AMOLED ekrānu.

    Pagaidām informācija par YotaPhone 3 ir ļoti ierobežota. Zinām, ka YotaPhone 3 būs pieejams ar 64 GB un 128 GB iebūvētu atmiņu, viedtālruņi attiecīgi maksās 350 un 450 dolārus. Sākotnēji YotaPhone 3 būs pieejams Ķīnā un Krievijā, par pārējo pasauli pagaidām informācijas nav.

    Reklāma

    Yota nav visai veikli ar YotaPhone nogādāšanu citās pasaules valstīs. YotaPhone pirmais modelis bija gandrīz nenopērkams, arī ar YotaPhone 2 pieejamību bija problēmas. Yota pat veidoja pūļa finansējuma kampaņu, lai YotaPhone 2 nonāktu ASV, bet visai drīz naudas vākšana tika pārtraukta un YotaPhone 2 tā arī oficiāli līdz ASV nenonāca.

    Plašāka informācija par YotaPhone 3 gaidāma vasaras laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Daris
    19.06.2017 09:56

    2.Yotaphone gan bija pieejams ķīniešu i-veikalos – beigās mazliet pāri 100 eiro.

    19.06.2017 10:44
    Reply to  Daris

    Yota 2 iznāca kaut kad 2014. gadā laikam. Protams, ka ar laiku telefons sāk maksāt 100 eiro, ja sākumā vēlas 800 eiro, bet par šādu naudu telefoni tikai krājas noliktavās.

    x
    19.06.2017 10:19

    šķiet, ka andropasaulē labais tonis ir ražotājam būt pēc iespējas mazāk zināmam/ar īsāku labo darbu sarakstu, bet cenu uzlikt kā nopietnam ražotājam.
    jokdari gatavie.

    Kristaps Skutelis
    19.06.2017 10:20
    Reply to  x

    Em, šādu cenu tik specifiskai ierīcei uzskati par augstu?

    x
    19.06.2017 10:26

    kas tur tik specifisks, amoled vai eink?

    elektronieku cenas lielu daļu veido raqžotāja atbalsts, uzticamība un nākotnes perspektīvas. viedtruba bez atbalsta vispār ir stikla krellītes – kā dāvanu pieņemt var, bet lai maksātu par to lielu naudu, nu tur vēl jautājums vai nepaliksi muļķos.

    Kristaps Skutelis
    19.06.2017 10:40
    Reply to  x

    Specifisks ir tas, ka praktiski neviens netaisa šādu ierīci ar tik eksotisku konfigurāciju. Tas nozīmē, ka nav ko kā nospiest un ir pašiem jādizainē augšā tās ierīces. Lēti telefoni kļūst tikai tad, ja tos var pārdot ārprātīgos apmēros un šis arī nav tas gadījums. Bet par atbalstu un mārketingu ir jādomā, jo tomēr Yotaphone mēģina tirgot ASV un Eiropā. Es neredzu nevienu objektīvu iemeslu kā šāds telefons varētu maksāt krietni lētāk.

    x
    19.06.2017 11:05

    objektīvs iemesls ir tas, ka šeit nav inovācijas, attiecīgi, nav par ko prasīt lielu naudu.
    salikt vienā korpusā divus ekrānus – tā nav inovācija, tas ir tehnisks vingrinājums, bet par tehniski perfektu triku nevar dabūt augstāko atzīmi – vajag arī māksliniecisko un radošo komponentes. un vēl jautājums, vai šis triks ir perfekts pat tikai no tehniskā viedokļa – dzīvosim, redzēsim.

    Kristaps Skutelis
    19.06.2017 11:08
    Reply to  x

    Ideja kā tāda jau nav slikta un mārketinga materiālos viņi pareizi uzsver dažus plusus, ko šāds papildus energoefektīvs displejs rada. Cita lieta, ka šāds telefons tik ļoti atšķiras no visa, ko esam redzējuši, ka diez vai gribēsim to iegādāties. Un tas nav cenas jautājums, vienkārši nav skaidrs vai tādu displeju vispār vajag.

    Esmu dažās tech izstādēs redzējis iepriekšējos Yotaphone modeļus. Izskatās interesanti, bet pavisam noteikti nekādu lielo WOW sajūtu neizraisa. Specifiska ierīce.

    Reklāma