Web Analytics
More
    Reklāma

    Piedalies START TEL AVIV 2017 konkursā un apmeklē Inovāciju festivālu Telavivā

    Jaunākie raksti

    Izraēlas vēstniecība Latvijā, Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija un Starptautiskais sociālās uzņēmējdarbības akselerators New Door izsludina START TEL AVIV 2017 konkursu Latvijā sociālajiem & pilsētas attīstības jaunuzņēmumiem “Padarīt pasauli labāku”.

    Vislabākā sociālā vai pilsētvides attīstības jaunuzņēmuma pārstāvis iegūs ceļojumu uz Izraēlu un piedalīsies DLD Telavivas Inovāciju festivālā, kas notiks 2017. gada 3.-7. septembrī.

    Reklāma

    Līdz 2017.g. 20. jūnijam Latvijas sociālās vai pilsētas attīstības tehnoloģijas jaunuzņēmumi, kas vērsti uz globālo tirgu, var pieteikties dalībai START TEL AVIV 2017 konkursā. Pieci veiksmīgākie sociālo vai pilsētu attīstības jaunuzņēmumu dalībnieki, kuri būs iekļuvuši prezentāciju finālā, tiks paziņoti 2017. gada 1. jūlijā.

    Profesionāla jaunuzņēmumu un sociālās uzņēmējdarbības ekspertu žūrija noteiks uzvarētāju atklātā prezentāciju konkursā, kurš notiks 2017. gada 5. jūlijā koprades & eksperimentu telpā “Teikums”.

    Izraēlas vēstniece Latvijā Lironne Bar-Sadeh komentē: “Esmu ļoti priecīga, ka kopumā jau trešo reizi un otro gadu pēc kārtas Latvija atrodas tajā nelielajā valstu grupā, kas izvēlētas līdzdalībai šajā starptautiskajā konkursā. Tas liecina par mūsu stingro ticību Latvijas iespējām un uzņēmējdarbības spējām. Esmu pārliecināta, ka šajā konkursā sastapsimies ar plašu ideju klāstu un talantīgām personībām, jo mūsu mērķis ir izvēlēties labāko jaunuzņēmumu, kas izmantos šo unikālo iespēju.”

    START TEL AVIV 2016 konkursa Latvijā uzvarētāja Ilze Zaharāne no CheeksUp
    stāsta par savu pieredzi DLD Tel Aviv Innovation Festival 2016:

    “Tā bija brīnišķīga iespēja paplašināt savu redzesloku – redzēt tā saukto “uzņēmēju nāciju” darbībā gan tirgū, gan uz ielas, gan pasākumu karstumā. Bija iespēja dzirdēt daudz pieredzes stāstus, kas, protams, vienmēr ir ne tikai ļoti interesanti un iedvesmojoši, bet bieži arī ļoti izglītojoši. Un, protams, iespēja iepazīties tuvāk un izrunāties ar 30 brīnišķīgām dāmām – uzņēmējām no visdažādākajām pasaules valstīm ar lieliskām idejām bija tiešām īpaši. Tie ir ļoti vērtīgi silti kontakti un arī jauni draugi.

    Izraēlā ir ļoti plašs uzņēmējdarbību veicināšanas aktivitāšu klāsts. Un pie tam, šķiet, ka tur kā nekur citur gan valstij, gan līdzcilvēkiem ir izteikta vēlme atbalstīt savējos, kas rezultējas ļoti veiksmīgās atbalsta programmās un iniciatīvās. Latvijai un latviešiem, protams, ir vēl daudz kur augt, lai varētu līdzināties, bet iespējas tomēr ir! Liels paldies aktīvajiem cilvēkiem, kas šos pasākumus organizē un ienes startup kultūru arī Latvijā.

    Dalībniekiem es novēlu pārkāpt latvisko kautrību, piedalīties un iet stāstīt par to, ko darāt. Es pagājušogad gandrīz nepiedalījos, jo biju pārliecināta, ka šajā attīstības stadijā ar tādiem spēcīgiem konkurentiem neuzvarēšu. Un kā vienmēr tā ir arī lieliska iespēja satikt kādu, kas var palīdzēt ar padomu vai kādu vērtīgu kontaktu.

    Uzvarētājam gan novēlu izturību, jo programma Telavivā ir tik bagāta gan ar notikumiem, gan iespaidiem, ka daudz laika atpūtai un miegam neatliek!”

    Lai reģistrētos, lūdzu, aizpildiet anketu vai rakstiet alona@startin.lv

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma