Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech peles paliktnis vienlaikus ir arī bezvadu uzlādes ierīce

    Jaunākie raksti

    Logitech ir izziņojis jaunu Powerplay tehnoloģiju, kas ļaus veikt datorpeles bezvadu uzlādi tās lietošanas laikā. Bezvadu uzlādes iespējas ir iebūvētas peles paliktnī, tādējādi nodrošinot peli ar enerģiju visu laiku. Nenāksies domāt par bateriju maiņu, kas daudziem aktīviem datoru lietotājiem liek izvēlēties peles ar vadu.

    Logitech izmanto pašu radītu bezvadu uzlādes tehnoloģiju, kas nozīmē, ka viedtālruni uz peles paliktņa uzlādēt nevarēsi. Logitech uzsver, ka esošie bezvadu uzlādes standarti nepieļauj ierīci lādēt visā peles paliktņa laukumā, kas arī ir bijis galvenais iemesls pašu veidota uzlādes standarta izstrādei. Logitech jaunā tehnoloģija vismaz sākotnēji nebūs saderīga ar Mac datoriem.

    Reklāma

    Līdzīgas idejas bezvadu uzlādes peles paliktni ir koncepta veidolā izziņojis Corsair. Project Zeus izmanto Qi bezvadu uzlādes tehnoloģiju, bet ierīces var uzlādēt tikai vienā no peles paliktņa stūriem.

    Logitech G Powerplay paliktnis būs nopērkams augustā par 99 dolāriem un tas būs saderīgs ar divām datorpelēm Logitech G903 un Logitech G703, kas maksās attiecīgi 149 un 99 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    13.06.2017 11:20

    Es atceros ka gadus 10 atpakaļ bija nopērkama bezvadu pele komplektā ar vadu (USB) paliktni. pats paliktnis nebija nekāds skārienjūtīgais, un pelei apakšā bija klaiskā optiskā sistēma. Vienkārši pati peles barošana notika ar induktīvo strāvu vai tamlīdzīgi. Ražotājs nebija nekāds premium – šķiet Ednet, vai Hama vai kaut kas tamlīdzīgs

    GundarsBarons
    13.06.2017 13:38

    Peles paliktnis? Mūsdienu mobilajā pasaulē neiederas. Pelei jāstrādā jebkur – uz galda birojā, mājās, uz dīvāna , da kaut uz ceļgala. Uzlikt lādēt katru piekto nakti nav problēmas. Cik ilgi nonstopā jālieto pele, lai baterija izlādētos pilnībā?

    geksis
    13.06.2017 14:38
    Reply to  GundarsBarons

    es savai pašreizējajai pelei mainu batereju apmēram reizi trijos mēnešos (varbūt drusku retāk), klaviatūrai divu gadu laikā vienreiz nomainīju. (abas iekārtas tiek lietotas intensīvi). Pirms tam gan visas peles prasīja ēst apmēram ik pēc nedēļas-divām.

    Uldis M.
    13.06.2017 14:42
    Reply to  geksis

    Man Logitech bezvadu pele no 2xAA Duracell darbojas vismaz gadu – lietojot katru pilnu darba dienu.

    Reklāma