Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei palīdzēs kļūt par portretu fotogrāfiju guru

    Jaunākie raksti

    Ko tu sagaidi no kameras, kad paņem rokās telefonu? Huawei veiktā patērētāju aptauja liecina, ka katrs trešais cilvēks izmanto viedtālruņa aizmugurējo kameru portretu uzņemšanai. Ja paraugāmies uz fotogrāfijas vēsturi, nav grūti pamanīt, ka lielākā daļa vēsturiski nozīmīgu un skaistu kadru centrā ir cilvēks. Cilvēks ir un vienmēr būs kameras centrālais subjekts.

    Fotografēts ar HUAWEI P10 Plus

    Labs portreta foto ļoti atšķiras no ikdienišķas cilvēka fotogrāfijas gan no vizuālās kompozīcijas, gan mākslinieciskajiem efektiem. Kāda veida portretu kadri varēs pilnā mērā atainot jūsu emocijas? Kā mēs varam piešķirt portretiem siltumu un dzīvīgumu?

    Reklāma

    HUAWEI P sērija vienmēr ir centusies sniegt nepārspējamas izteiksmes iespējas. Jaunā HUAWEI P10丨P10 Plus sērija turpina pildīt šo apņemšanos, attīstot piecas tehnikas, kas palīdzēs piepildīt katru portretu ar izteiksmīgumu un emocijām. Šīs tehnikas ir fona izpludināšanas efekts, monohromā fotogrāfija, Leica krāsas, tālummaiņa un sejas kontūras efekts.

    Dziļums ● Fona izpludināšana

    Agrāk šādu efektu varēja panākt tikai ar profesionālajām kamerām, kurām ir liela diafragma un laba tālummaiņa, kas ļauj pielāgot attālumu starp objektīvu un fokusa punktu un attālumu starp priekšplānu un fonu.

    HUAWEI P10丨P10 Plus arī izmanto “RGB + Monochrome” duālo lēcu struktūru. 12 megapikseļu krāsainā lēca uztver spilgtas krāsas, kamēr 20 megapikseļu monohromā lēca uzņem gan spilgtus, gan tumšus laukumus, saglabājot vides dziļumu fotogrāfijā. HUAWEI ne tikai spēj uzņemt fotogrāfijas ar izpludināta fona efektu, tāpat kā jebkura profesionāla kamera, bet arī ievērojami vienkāršo fotografēšanas procesu, nodrošinot, ka “katrs kadrs ir žurnāla vāka cienīgs kadrs”.

    Precizitāte ● Melnbalts

    Būdami vieni no labākajiem fotokameru ražotājiem pasaulē, Leica radīja monohromo kameru dedzīgākajiem melnbaltās fotogrāfijas faniem. Maģiskā digitālā monohromā fotokamera Leica M Monochrome ir jebkura melnbaltās fotogrāfijas fana lielākais sapnis. Viena no abām P10丨P10 Plus lēcām ir 20 megapikseļu monohromā lēca ar oriģinālo melnbalto sensoru, kas ir līdzīgs tam, ko izmanto Leica M Monochrome.

    Atšķirībā no citu zīmolu filtriem, kas tiek piemēroti pēc fotografēšanas, P10丨P10 Plus monohromās lēcām ir neatkarīgi sensori un tās veido melnbaltos fotouzņēmumus bez Color Filter Array palīdzības. Melnā, baltā un pelēkā krāsas šajās fotogrāfijās ir precīzākas, asākas un detalizētākas. Tajās ir vairāki pelēkās krāsas līmeņi, izsmalcinātas pārejas un bagātīgi vizuālie efekti.

    Fotografēts ar HUAWEI P10 Plus

    Nepārtrauktība ● Pietuvināšana

    HUAWEI P10丨P10 Plus telefoniem piemīt Leica kameru perfekcija. Izvēloties Portretu režīmu, P10丨P10 Plus piedāvā divus fokusa attālumus duālajai kamerai, sniedzot nemainīgi lielisku attēla kvalitāti tālummaiņā no 1.1X līdz 1.9X un lielāku rīcības brīvību kompozīcijā un fotografēšanā.

    Leica ● Krāsas

    “Leica krāsas” vienmēr ir bijušas fotogrāfijas entuziastu leģenda. Bet ko Leica krāsas nozīmē ikdienas lietotājam? Leica krāsas, īsumā raksturojot, nosaka attēla asumu, labi izceltas detaļas tumsā, krāsainumu, attēla reālumu, gaisīgumu, spilgtas un pilnīgas zilo toņu nokrāsas, dabīgu krāsu pāreju un nedaudz tumšākus toņus attēla stūros.

    Izstrādājot dizainu un testējot produktu kopā  ar vācu premium zīmola izstrādātāju Leica  tika panākta vienošanās  ar Leica inženieriem, ka P10丨P10 Plus portretu režīma krāsu toņiem ir jānodrošina balanss starp Leica krāsām un īpašajām prasībām pret portretiem. P10丨P10 Plus uzņemto attēlu krāsas ir precīzas, bagātīgas un vilinošas.

    Konturēšana ● Sejas retušēšana

    Būdams portretu fotogrāfijas eksperts, HUAWEI P10丨P10 Plus nepieļauj kompromisus savā sniegumā un piedāvā “trīspakāpju kontūru izveidošanu”, lai radītu perfektu portretu izskatu. Tas ietver 3D sejas atpazīšanas sistēmu, kas ļauj ātri un precīzi atpazīt cilvēka seju, ādas uzlabošanas algoritmu, kas palīdz radīt izsmalcinātu izskatu un dinamisku izgaismošanu, lai sasniegtu mākslinieciskus efektus.

    HUAWEI P10丨P10 Plus nodrošina perfektu grimu un nevainojamu sejas ādu vienmēr un visur. HUAWEI P10 Plus fotouzņēmumos āda ir gludāka un spilgtāka, sejas vaibsti ir asāki un ar daudz izteiktākām kontūrām, acis ir dzīvākas un asākas.

    Pateicoties nelokāmai pieejai iekārtu ražošanas standartos un ilgtermiņa fotogrāfiju tehnoloģiju pieredzei, HUAWEI P10丨P10 Plus tev ļaus kļūt  par fotogrāfijas guru un katrs uzņemtais kadrs būs žurnāla vāka cienīgs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    12.06.2017 19:27

    Interesanti kādu mākslas foto tas softs uztaisītu no cilvēku gaļas izstādes uz paklājiem klāto sienu fona no sērijas “tikai Krievijā”.

    Garaisezis
    12.06.2017 21:38

    šaubos vai vispār reklāmas rakstā kāds foto ir uzņemts ar telefonu. Bet ja ir, tad pēc tam vesala brigādi apstrādāja foto.

    x
    12.06.2017 21:51
    Reply to  Garaisezis

    normālas telefonbildes, ar košām krāsām, melnbaltās uzasinātas.
    leica? maybe. leģendārā leica? nope.

    Uldis M.
    13.06.2017 09:04
    Reply to  Garaisezis

    Ir ir – nav pat pacentušies pēcapstrādē piegludināt kontūras kropļojumus kur softs nav spējis precīzi nošķirt priekšplānu un fonu. Portretu ādas toņi gan ir “pieskaistināti” un “piegludināti” pēcapstrādē

    x
    12.06.2017 21:51

    >20 megapikseļu monohromā lēca

    monohromā lēca, karl!

    13.06.2017 09:56
    Reply to  x

    Tādas bieži negadās sastapt!

    yo
    14.06.2017 13:14

    Tas telefonbilžu sintētiskais bokeh ir pretīgs un nedabīgs. Nevar no sū.. izspiest marmelādi.

    x
    15.06.2017 09:27
    Reply to  yo

    tehnika ar uzrakstu leica nevar radīt neko pretīgu…..tev vēl jāpalasa huawei bukleti, lai līdz galam saprastu skaistumu))

    Lapsinieks
    22.06.2017 13:19

    Prezentējot pēdējo aifonu, pīlēns Tims parādīja afroamerikāņu izcelsmes olgalvi uz izplūduša fona, runājot par profesionālām fotogrāfijām. tad, kautrīgi noliecis galvu, paziņoja, ka esot samelojies – ka foto uzņemts ar jauno aifonu. Runa bija tieši par izplūdušajiem foniem. Stāsts ir par to, ka šiem mākslīgie bokē efekti daudzmaz ciešami strādā ar savāktu frizūru un tālu esošu fonu. Paeksperimentēju ar P9: no jebkura aspekta, jebkura fotogrāfija ir šausmas, ja to apskata no cilvēka, kas jebkad nopietni fotografējis ar normālu fotoaparātu/objektīviem, redzespunkta. BET – es pieļauju, ka atsevišķos gadījumos rezultāts var sniegt sava veida fīlingu. It sevišķi kontekstā ar fotomirkļiem soc.tīklos un kā šodien vairums cilvēku vispār raugās uz fotogrāfijām. Mazs piemērs – pievienots. Visi plusi un mīnusi na ļico.comment image

    Reklāma