Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon Cloud Drive viens no pēdējiem anulē neierobežotus mākoņdatu plānus

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen Apple pārskatīja savu iCloud mākoņdatu uzkrāšanas plānu izcenojumus un pieejamos plānus, bet Apple nekad nebija aizrāvies ar bezierobežojumu datu uzkrāšanas plāniem. Vēl 2015. gada nogalē Microsoft pamatīgi aplauzās ar savu OneDrive bezierobežojumu plānu un nācās šādu pakalpojumu slēgt.

    Tieši tas pats ir noticis ar vēl pēdējo kaut cik uzticamo mākoņdatu uzkrāšanas servisu Amazon Cloud Drive, kas arī tikko paziņojis par pamatīgu pakalpojumu pārskatīšanu. Amazon Cloud Drive turpmāk piedāvās tikai divas iespējas – 100 GB par $11.99 vai 1 TB par $59.99 gadā. Eiropas izcenojumi ir izlikti dolāros. Par katru papildus terabaitu maksāsi tāpat klāt vēlreiz $59.99, bet maksimālais Amazon Cloud Drive apjoms ir 30 TB. Tiek saglabāts arī 5 GB bezmaksas Amazon Cloud Drive plāns.

    Reklāma

    2014. gada nogalē Microsoft sāka piedāvāt neierobežotu OneDrive mākoņdatu glabātuvi Office 365 izmantotājiem. Visticamāk, Microsoft nebija ņēmis vērā mūsdienu datu apjomus un tīmekļa pieslēgumu ātrumus. Daži OneDrive klienti uzglabājuši pat vairāk nekā 75 TB informācijas. 75 TB ir tālu no “neierobežots” apjoma, tomēr pat Microsoft nevar atļauties šādus datu apjomus uzglabāt un pārsūtīt. Office 365 abonentiem šobrīd pieejama vien 1 TB vieta OneDrive glabātuvē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma