Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņo jauno macOS High Sierra operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Kā jau tika gaidīts, Apple vakar vakarā WWDC 2017 konferences norises laikā izziņoja jaunu macOS galddatoru un klēpjdatoru operētājsistēmu macOS High Sierra 10.13. macOS High Sierra iekļauj vairākus būtiskus uzlabojumus, piemēram, uzlabotu failsistēmu, kas ļaus datoriem strādāt uzskatāmi ātrāk.

    Tāpat macOS High Sierra pilnībā pārstrādātas vairākas lietotnes – jaunas versijas saņems Photos un Mail. Pagaidām macOS High Sierra ir pieejama kā beta versija, bet operētājsistēmas gala versija gaidāma jūnijā.

    Līdz ar macOS High Sierra pie lietotājiem nonāks būtiski uzlabots Safari tīmekļa pārlūks, ko Apple jau nodēvējuši par ātrāko tīmekļa pārlūku pasaulē. Pamatīgi strādāts pie JavaScript darbības ātruma. Jaunais Safari bloķēs dažādu video automātiskās atskaņošanas iespējas, kas jau šobrīd tiek darīt Chrome un citos pārlūkos.

    macOS High Sierra operētājsistēma ir pārgājusi uz Apple File System (APFS), kas jau šobrīd ir iOS un tvOS pamatā. Apple File System ir 64-bitu failsistēma ar iebūvētu aizsardzību pret sistēmas uzkāršanos. Tāpat macOS High Sierra ir iebūvēts aparatūras paātrinātājs, kas atbalstīs prasīgās programmas, piemēram, Final Cut.

    Apple sadarbojas ar Steam, Unity un Unreal, lai tuvā nākotnē piedāvātu virtuālās realitātes iespējas arī Mac datoru lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma