Web Analytics
More
    Reklāma

    Kādi paziņojumi gaidāmi Apple WWDC 2017 konferences norises laikā?

    Jaunākie raksti

    Pēc nedaudz vairāk kā nedēļas sākas Apple 2017 Worldwide Developers Conference jeb Apple WWDC 2017 konference. Kā jau ierasts, konferences norise būs vērojama arī tīmeklī ar Safari pārlūka palīdzību, Apple TV, iPhone un iPad. Apple WWDC 2017 konferenci varēs vērot arī Windows 10 lietotāji Microsoft Edge pārlūkā.

    Kas būtu no Apple šogad gaidāms? Noteikti tiks izziņotas jaunas operētājsistēmu versijas – iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 un watchOS 4. Pie jaunām iespējām tiks Siri gan iOS, gan arī macOS operētājsistēmās.

    Reklāma

    Pēdējās baumas norāda arī uz jaunu viedierīču izziņošanu. Jau vismaz gadu tiek baumots par 10.5 collu Apple iPad Pro iznākšanu, un nu izskatās, ka jaunais iPad Pro gaidāms Apple WWDC konferencē. Tāpat tiek uzskatīts, ka Apple grasās atjaunot 12.9 collu iPad Pro modeli. Apple grasās atjaunot arī MacBook klēpjdatoru sēriju ar vismaz trīs uzlabotiem modeļiem.

    10.5 collu Apple iPad Pro

    Tims Kuks kāps uz skatuves 5. jūnijā 20:00 pēc mūsu laika, kad arī gaidāmi lielākie Apple jaunumi. Tiek baumots, ka Apple šogad būs problēmas ar iPhone 8 iznākšanas laiku, bet, visticamāk, par šo plašāka publika netiks informēta vēl vismaz līdz vasaras nogalei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimonds Talcis
    26.05.2017 19:27

    Gribētu domāt ka būs kādas būtiskas vizuālās izmaiņas iekš iOS 11. Ja tiešām būs jubilejas telefons tad varbūt kaut kas būtisks mainīsies arī programatūrā.

    Es saprotu ka macOS sistēma nav jānamzirdziņš bet tomēr viņi varētu ko jaunu un inovatīvu šajā lauciņā piedāvāt.

    Reklāma