Web Analytics
More
    Reklāma

    Endija Rubina vadītais Essential parādīs jaunu viedtālruni 30. maijā

    Jaunākie raksti

    Viens no Android līdzdibinātājiem Endijs Rubins (Andy Rubin) jau kopš 2015. gada nogales strādā pie jauna viedtālruņa izveides. Rubins ir Android operētājsistēmas pamatlicējs un izveidotājs. 2005. gadā Google iegādājās visas Rubina iestrādnes, uz to pamata tapa Android operētājsistēma, kādu to pazīstam šodien. Rubins pēcāk līdz 2014. gadam strādāja Google par vecāko viceprezidentu, viņš atbildēja par Android izstrādi.

    Pēdējos gados pie Google Rubins vairs nebija tieši saistīts ar Android. Rubins pameta Android izstrādi 2013. gadā, lai vadītu noslēpumaino Google robotikas nodaļu. Īsā laika sprīdī Google iegādājās vairākus labi zināmus robotikas uzņēmumus, piemēram, Boston Dynamics, Meka Robotics un SCHAFT.

    Reklāma

    Tiek baumots, ka Essential viedtālrunis būs bez ekrāna sānu apmalēm, turklāt viedtālruņa darbināšanu nodrošinās mākslīgais intelekts. Iepriekš baumas norādīja, ka Rubins iesaistīties augstākās raudzes Android viedtālruņu izveidē. Viedtālruņu izveide notiek ar Rubina izveidoto stārtapu inkubatora Playground Fund palīdzību, kas tapis īsi pēc Rubina aiziešanas no Google.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.05.2017 14:35

    Atslēgas vārds būs automatizēšana?

    Reklāma