Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūst pirmie 10.5 collu un 12.9 collu iPad Pro attēli

    Jaunākie raksti

    Jau vismaz gadu tiek baumots par 10.5 collu Apple iPad Pro iznākšanu, un nu izskatās, ka jaunais iPad Pro gaidāms nākamajā mēnesī gaidāmajā Apple WWDC konferencē. Tāpat tiek uzskatīts, ka Apple grasās atjaunot 12.9 collu iPad Pro modeli.

    Arī šoreiz Apple būs izvēlējies uzstādīt gana platas iPad Pro ekrāna apmales. Tās tiks samazinātas, salīdzinot ar esošajām, bet apmales vēl arvien būs platas, kad tās salīdzina ar konkurentiem. Sānu apmales būs vismaz 7 mm platas.

    Vienīgā iespēja Apple samazināt iPad un iPad Pro izmērus iz atteikties no fiziskas Home pogas un arī pirkstu nospiedumu nolasītāja. Baumas norāda, ka pirkstu nospiedumu nolasītājs atradīsies zem ekrāna aizsargstikla.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    23.05.2017 11:46

    … noplūst… kādam nesaturēšana… nu kā var tāds skaistums nenoplūst?

    Artanis
    24.05.2017 00:48

    “bet apmales vēl arvien būs platas”
    Aļļooo – planšetniekiem VAJAG būt ar platām ekrāna malām, lai tos turot vienā rokā netiktu ar īkšķi un plaukstas pamatni aizklāts ekrānā redzamais saturs un lai nebūtu neparedzēti touch eventi. 7mm ir daudz par maz – te nav tā vieta, kur krānu staipīt ar thin bezel piegājienu, atstājiet to jaunajam āboltelefonam lai tas ar samsungu cīnās.

    Reklāma