Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft ietilpinās hologrāfisku ekrānu brillēs, uzlabos valkātāja redzi

    Jaunākie raksti

    Daudzas, pat neskaitāmas mūsdienu tehnoloģijas, kas pazīmētas ar nosaukumu “hologrāfisks”, nemaz tādas nav. Ne tuvu! Īstena hologrāfijas tehnoloģija balstās uz lāzeru veidotu 3D attēlu, ko pagaidām neviens nav spējis ievietot mobilā ierīcē.

    Microsoft ir spēris nozīmīgu soli pareizajā virzienā, izveidojot īstenu hologrāfisku projektoru, kas ievietojams brillēs. Tiek izmantoti niecīga izmēra lāzera projektori, kas izvietoti briļļu rāmī, bet tiek norādīts, ka vismaz šobrīd procesori un akumulators vēl nav ievietojami brillēs.

    Reklāma

    Microsoft hologrāfiskās brilles izmanto tehnoloģiju, kas seko cilvēka acīm, lai uzlabotu projicētā 3D attēla saskatīšanu. Tiek uzskatīts, ka šādas tehnoloģijas ļaus jau tuvāko gadu laikā brillēs ievietot ļoti augstas izšķirtspējas hologrāfiskos lāzerus, lai kompensētu dažādas redzes problēmas, piemēram, astigmātismu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.05.2017 14:24

    Varbūt ir cerība, ka Microsoft atgriezīsies pie tā, ko viņi darīja patiešām labi – perifērijas iekārtu ražošanas. Microsoft pele un klaviatūra savulaik bija ļoti labas. Softu viņi lai liek mierā.

    Reklāma