Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai Android Go spēs labot Android One kļūdas?

    Jaunākie raksti

    Google I/O 2017 konferences norises laikā izziņota jauna Android versija Android Go, kas nodrošinās plūdenu darbību pat ļoti lēnīgām viedierīcēm. Te uzreiz jāatgādina, ka Google jau vienu reizi ar Android One centās paveikt ko līdzīgu, bet iznākums ir neredzams un nejūtams.

    Android Go būs daļa no jaunās Android O operētājsistēmas, tā pamatā paredzēta Brazīlijai un Indijai, kā arī citām jaunattīstības valstīm.

    Reklāma

    Kas ir mainījies šoreiz? Ar ko Android Go ir labāks par Android One? Android One 2014. gadā solīja ar Android aprīkot ļoti lētus viedtālruņus, bet Google izvēlas kādas komponentes izmantojamas viedtālruņos, lai varētu veikt centralizētu Android One atjaunināšanu. Vienota tehniskā specifikācija nekādi neradīja konkurenci un iespēju izcelties citu starpā, kas arī nogalināja Android One.

    Android Go operētājsistēmu varēs izmantot viedierīcēs ar 1 GB RAM un pat ar 512 MB RAM, kas 2017. gadam ir ļoti agresīvs solījums. Šoreiz Google neierobežos viedtālruņu tehnisko specifikāciju. Android Go pamatā būs mobilo datu un arī Wi-Fi datu apjoma taupīšana. Iekļautā YouTube Go lietotne ļaus skatīties video bezsaistē, turklāt ar dažāda veida saturu varēs ērti dalīties ar Bluetooth starpniecību, lai nenāktos meklēt kopīgu Wi-Fi tīklu.

    Kā un vai Android Go strādās – to rādīs laiks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma