Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft plāns – atkal padarīt iOS un Android operētājsistēmas diženas

    Jaunākie raksti

    Microsoft jau gadiem cīnās ar savu viedtālruņu operētājsistēmu – it kā ir redzami centieni to atdzīvināt ar Lumia 950 un 950 XL viedtālruņiem, tomēr tie bija pārāk dārgi, lai spētu atgriezt Windows Phone/ Windows 10 Mobile apritē.

    Šķiet, ka Microsoft daudz nesēro par Windows Phone galu, jo Microsoft pieder vesela sauja ar patentiem un licencēšanas līgumiem, kuri ienes labu naudiņu no Android viedtālruņu ražošanas. Kādreiz tika lēsts, ka katrs saražotais Android viedtālrunis ienes Microsoft starp 5 un 15 dolāriem.

    Reklāma

    Microsoft Build konferences norises laikā ir paziņojis visai nekonkrētus plānus, kas ļaus Android un iOS viedierīces izmantot efektīvāk kopā ar Windows 10 operētājsistēmu. Windows 10 operētājsistēma spēs ērti sinhronizēt ne tikai kalendārus un kontaktus, bet arī iesāktos darbus starp datoru un viedtālruni.

    Protams, var sacīt, ka Microsoft guvis iedvesmu no Apple macOS perfektās sadarbības ar iOS viedierīcēm, tomēr Microsoft negrasās veidot slēgtu ekosistēmu. Microsoft sola jau pavisam drīz uzlabot Windows 10, kā arī savas lietotnes un servisus, lai sasniegtu solīto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andish Gonzalez
    16.05.2017 16:24

    Vienalga nepārdosiet man win!
    Nepatīk tā sistēma jau pašā saknē..

    Skābene
    16.05.2017 17:03

    Vai ne, linux rullē! :)

    dfdf
    12.07.2017 15:11
    Reply to  Skābene

    tavu linux lieto tikai dīvaiņi ar skudras izmēra krāniem

    Reklāma