Web Analytics
More
    Reklāma

    Magic Leap papildinātās realitātes tehnoloģija vēl nav mirusi!

    Jaunākie raksti

    Papildinātās realitātes tehnoloģija Magic Leap ir paspējusi piedzīvot triumfus un pamatīgu vilšanos, turklāt plašāka publika tā arī nav redzējusi neko no Magic Leap solītajiem brīnumiem gaišā dienas laikā. Iepriekš tika ziņots, ka Magic Leap demonstrācijai paredzētie produkti būtiski atpaliek no reklāmas, kas lika šaubīties par uzņēmuma spēju izveidot solīto papildinātās realitātes tehnoloģiju.

    Šobrīd uzņēmums ir sācis aicināt izstrādātājus pievienoties Magic Leap platformas projektam, lai izveidotu saturu. Diemžēl Magic Leap vēl arvien ļoti mīklaini izsakās par papildinātās realitātes tehnoloģiju – nav noteikts pat tās iznākšanas gads.

    Reklāma

    Nelabvēli izsakās, ka Magic Leap, visticamāk, cietīs no pašu sākotnējās bravūras, jo pircējiem netiks piedāvāts sākotnēji solītais. Magic Leap ar papildinātās realitātes tehnoloģiju izstrādi cīnās jau kopš 2011. gada, no Google un Alibaba saņems pamatīgs naudas daudzums papildinātās realitātes tehnoloģiju izveidei.

    Atkal un atkal tiek izteiktas bažas par virtuālās un papildinātās realitātes tehnoloģiju vājumu. Tiek uzskatīts, ka virtuālās un papildinātās realitātes tehnoloģiju noriets gaidāms pavisam drīz, jo uzņēmumi nespēs nodrošināt pietiekami interesantus un lētus risinājumus. Pat Google iet ļoti lēni ar Daydream platformas iedzīvināšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma